ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το CNN μέσα στις art deco κατοικίες του Τζόνι Ντεπ

Το CNN μέσα στις art deco κατοικίες του Τζόνι Ντεπ

Εάν θες να ξεχωρίσεις κάτι μέσα στο εντυπωσιακό ρετιρέ του Τζόνι Ντεπ στο Λος Άντζελες η θεαματική τοιχογραφία του καλλιτεχνικού διδύμου από τη Βραζιλία OSGEMEOS είναι μια ασφαλής επιλογή. Όπως και να τα πέντε ακίνητα του σταρ που πωλούνται ξεχωριστά ή ως πακέτο στην τιμή των $12.700.000 είναι έργα τέχνης από μόνα τους.

Τα διαμερίσματα του Ντεπ βρίσκονται στην κορυφή του εντυπωσιακού Columbia Art Deco στο Λος Άντζελες που σχεδόν "φιλοτέχνησε" ο Κλοντ Μπέλμαν έχουν συνολικά εννέα κρεβατοκάμαρες, 14 μπάνια και στο σύνολο τους είναι 1.000 τ.μ.

Αποτελούμενο από πέντε ξεχωριστά ρετιρέ το portfolio των κατοικιών του σταρ είναι εντυπωσιακό. Βουτηγμένα μέσα στο χρώμα, κουβαλάνε στους τοίχους τους την καλλιτεχνική υπέρβαση του ίδιου του Τζακ Σπάροου αποτίοντας φόρο τιμής στο art deco.

"Εάν βαρεθείς το εσωτερικό τους μπορείς να απολαύσεις τη θέα στην ιστορική γειτονιά του Λος Άντζελες, να φαντάζεσαι πως θα ήταν η ζωή σε αυτή την πόλη τη δεκαετία του 1930" είπε στο CNN ο Κevin Dees που έχει αναλάβει την πώληση των ακινήτων του Ντεπ.

Ο Τζόνι Ντεπ αγόρασε τα πέντε διαμερίσματα το 2007 όταν το πολυκατάστημα ανακαινίστηκε και έγινε συγκρότημα κατοικιών. "Αν και πολλοί υποθέτουν ότι ο Τζόνι Ντεπ αναγκάζεται να βγάλει στην αγορά τα ακίνητα του εξαιτίας του κοστοβόρου διαζυγίου του η ιστορία είναι κάπως διαφορετική. Ο Ντεπ αγόρασε τα διαμερίσματα για 7.200.000 εκατομμύρια δολάρια. Τώρα τα διαθέτει σχεδόν στη διπλή τιμή" είπε ο Dees που υπενθυμίζει ότι ο Ντεπ δεν είναι ένας διαζευγμένος σταρ αλλά ένας ευφυής επενδυτής σε ακίνητα που έχουν διαχρονική αξία.

Look inside Johnny Depp's $12.7 million Art Deco show-stopper

ΔΗΜΟΦΙΛΗ