ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Amazon: Αποτυχία η πρώτη επαγγελματική απόπειρα του επόμενου Μπέκαμ

Amazon: Αποτυχία η πρώτη επαγγελματική απόπειρα του επόμενου Μπέκαμ

Όπως αποκαλύπτει η Amazon η πρώτη εκδοτική απόπειρα του νεαρού Μπέκαμ, Μπρούκλιν, άφησε αδιάφορο το κοινό.

Η φωτογραφική μονογραφία του νέου Μπέκαμ που κυκλοφόρησε το περασμένο Ιούνιο κατατάσσεται στον κατάλογο του Amazon στη θέση 22.186, έχοντας πωλήσει μέχρι στιγμής το Ηνωμένο Βασίλειο 3.890 αντίτυπα, σύμφωνα με την εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Το βιβλίο του 18χρονου είχε αρχικά συναντήσει μια "παγωμένη" -αν όχι εχθρική- ανταπόκριση, με πολλούς να λένε ότι ήταν απλά ένα έργο ματαιοδοξίας.

Μάλιστα όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ασχολήθηκαν ιδιαιτέρως με τους χρήστες να εμφανίζουν μία κοροϊδευτική διάθεση για την προσπάθεια του γιου του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ. Μάλιστα ένας χρήστης του Twitter είχε σχολιάσει μία φωτογραφία με ελέφαντες που δεν φαίνονταν πολύ καλά: "Είμαι τεράστιος θαυμαστές των φοβερών φωτογραφιών του Μπρούκλιν Μπέκαμ και των ακόμα χειρότερων σχολίων του".

Ο πρωτότοκος γιος των Μπέκαμ ο οποίος σπουδάζει φωτογραφία στη Νέα Υόρκη είχε γράψει δίπλα στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο άλμπουμ: "Ελέφαντες στην Κένυα, δύσκολο να τους φωτογραφήσεις, αλλά απίστευτοι εάν τους δεις".

Σε μία άλλη φωτογραφία ο νεαρός Μπέκαμ έγραφε: "Δείπνο. Μου αρέσει αυτή η φωτογραφία, δεν είναι εστιασμένη, αλλά μπορείς να πεις ότι συμβαίνουν πολλά".

Πάντως εκτός από τους επικριτές του αρκετοί ήταν και αυτοί που τον υποστήριξαν γράφοντας ότι πρόκειται για έναν έφηβο που πειραματίζεται με τον φωτογραφικό φακό.

To "What I See" καταλαμβάνει ωστόσο την πρώτη θέση στον τομέα νέων φωτογράφων του Άμαζον, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα "The Sun".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ