ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Paul McCartney: αυνανισμός, όργια, ναρκωτικά & η πρωτιά στις ΗΠΑ 36 χρόνια μετά

Paul McCartney: αυνανισμός, όργια, ναρκωτικά & η πρωτιά στις ΗΠΑ 36 χρόνια μετά

Ο πλέον πλούσιος Βρετανός καλλιτέχνης και ένα από τα Σκαθάρια που άλλαξαν για πάντα τη μουσική βιομηχανία, ο sir Πολ ΜακΚάρτνεϊ γιορτάζει μια πρωτιά και αποκαλύπτει στο περιοδικό GQ.

Ο ΜακΚάρτνεϊ κατάφερε να μπει στην κορυφή του γνωστού αμερικανικού μουσικού περιοδικού Billboard που καταγράφει την κυκλοφορία των δίσκων, με το τελευταίο σόλο άλμπουμ του Egypt Station. Μία πρωτιά για τον Σερ Πολ μέσα σε ...36 χρόνια.

Ο 76χρονος μπασίστας των θρυλικών Beatles κυκλοφόρησε το 17ο σόλο άλμπουμ του, ένα έργο με 16 συναρπαστικά τραγούδια το οποίο εξαίρουν κριτικοί και κοινό, ενώ παραγωγός είναι ο Γκρεκ Κέρστιν, ο άνθρωπος πίσω από την επιτυχία της Αντέλ.

Είναι η πρώτη φορά από το Tug of War το 1982 που ένα άλμπουμ του τραγουδιστή του Λίβερπουλ μπαίνει στην πρώτη θέση του αμερικανικού καταλόγου πωλήσεων.

Από τις 7 Σεπτεμβρίου αφότου κυκλοφόρησε, πάνω από 153.000 αντίτυπα του Egypt Station πωλήθηκαν στις ΗΠΑ.

Ο γνωστός "Μάκα" πολλαπλασίασε τις εμφανίσεις και τις συνεντεύξεις του στα media για να προωθήσει το solo album του στις ΗΠΑ.

Μια συνέντευξη ειδικότερα τράβηξε την προσοχή του κοινού: στο περιοδικό GQ ο ΜακΚάρτνεϊ πιο ειλικρινής από ποτέ αποκάλυψε ότι όταν ήταν νέος είχε αυνανισθεί μαζί με τον άλλο διάσημο Beatle, τον Τζον Λένον.

Στην αποκαλυπτική συνέντευξη χείμαρρο στο περιοδικό ο 76χρονος ΜακΚάρτνεϊ μίλησε για τους δισταγμούς του να δοκιμάσει ναρκωτικά με την ίδια ευκολία που το έκανε ο Τζον Λένον.

"Βέβαια δεν ήταν τόσο κακό όσο φανταζόμουν, δεν ήταν κάτι το τρομακτικό" είπε για την πρώτη φορά που δοκίμασε ουσίες. "Αλλά σίγουρα δεν είσαι ο ίδιος ξανά. Έχεις ενοράσεις για το το πώς μπορεί να είναι η ζωή. Αυτό ήταν κάτι θετικό για τον Τζον, όχι όμως για μένα και είπα όχι. Και με ήξερε αρκετά καλά, ότι αν έλεγα όχι, εννοούσα όχι" πρόσθεσε.

Όργια, ομαδικός αυνανισμός

Επιπλέον το Σκαθάρι αναφέρθηκε στα φημολογούμενα όργια των The Beatles. "Δεν ήταν πραγματικά όργια. Υπήρχαν σεξουαλικές συνευρέσεις με θαυμάστριες. Δεν μου αρέσουν τα όργια, δεν θέλω κανέναν άλλον εκεί, το καταστρέφει! Μια φορά ήμασταν στο Λας Βέγκας και κάποιος μεσάζοντας για την περιοδεία μας ρώτησε αν θέλουμε πόρνες. Απαντήσαμε όλοι καταφατικά και εγώ ζήτησα δύο. Ηταν υπέροχη εμπειρία, αλλά αυτό είναι το πιο κοντινό σε όργιο που έχω κάνει" είπε.

Επιπλέον ο ΜακΚάρτνεϊ μίλησε για έναν ομαδικό αυνανισμό με τον Λένον και τους φίλους τους. "Έγινε στο σπίτι του Τζον. Αντί να κάνουμε πάρτι και να πίνουμε, αράξαμε όλοι σε αυτές τις καρέκλες με τα φώτα σβηστά. Κάποιος άρχισε να αυνανίζεται, οπότε το κάναμε όλοι" θυμάται.

"Φωνάζαμε Μπριζίτ Μπαρντό, ουουου και νομίζω ότι ο Τζον είπε Ουίστον Τσόρτσιλ" εξομολογήθηκε για ένα αυτοσχέδιο παιχνίδια φαντασιώσεων στα εφηβικά του περίπου χρόνια.

Περισσότερες αλήθειες και ψέματα για τους Beatles εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ