ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι σταρ του κινηματογράφου για το 2019

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι σταρ του κινηματογράφου για το 2019
Pixabay

Στο Χόλιγουντ, όπως και παντού, δεν αμοίβονται πάντα καλύτερα οι καλύτεροι. Οι αμοιβές των ηθοποιών είναι ανάλογες με το πόσα φέρνουν πίσω στο Box Office και αυτό δεν μπορεί να το ξέρει κανείς πριν η ταινία βγει στους κινηματογράφους.

Έτσι, ο Χοακίν Φίνιξ που συγκλόνισε με την ερμηνεία του στον «Joker» την ταινία-φαινόμενο της χρονιάς που συνεχίζει να σπάει τα ρεκόρ, είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται κατά μόλις 4,5 εκατομμύρια δολάρια, την ίδια στιγμή που oι Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ έριξαν το κασέ τους στο μισό για τη συμμετοχή τους στο «Κάποτε στο… Χόλιγουντ», καθώς είχε μεγαλύτερη σημασία για εκείνους η συνεργασία τους με τον Κουέντιν Ταραντίνο παρά η αμοιβή τους.

Από τις τυχερές της χρονιάς επίσης ήταν και η Κρίστεν Στιούαρτ, η οποία πήρε τη διπλάσια αμοιβή από ό,τι συνήθως και είδε τον τραπεζικό της λογαριασμό να αυξάνεται κατά 7 εκατομμύρια δολάρια από τη συμμετοχή της στη νέα εκδοχή των «Αγγέλων του Τσάρλι».

Τα παραπάνω ποσά ωστόσο είναι χαρτζιλίκι, μπροστά στις αμοιβές των Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον και Ράιαν Ρέινολντς, οι οποίοι έγιναν πλουσιότεροι κατά 20 και 27 εκατομμύρια αντίστοιχα για τη συμμετοχή τους σε μια και μόνο ταινία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ