ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ουίλιαμ και Κέιτ στα κινηματογραφικά βραβεία BAFTA

Ουίλιαμ και Κέιτ στα κινηματογραφικά βραβεία BAFTA
Jeff Gilbert/Pool via AP

Όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, οι οποίοι κάθονταν στην πρώτη σειρά του Royal Albert Hall, όπου έγινε η απονομή των βρετανικών κινηματογραφικών βραβείων BAFTA. Το πριγκιπικό ζευγάρι ήταν εμφανώς αμήχανο, αφού αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά το Brexit.

Η Κέιτ Μίντλετον προτίμησε το λευκό χρώμα, όπως και πέρσι, με χρυσά κεντήματα αυτή τη φορά. Το εντυπωσιακό της βραδινό φόρεμα ήταν μια τουαλέτα του Αλεξάντερ Μακ Κουίν, προϊόν ανακύκλωσης ενός φορέματος που φορούσε το 2012 σε περιοδεία στη Μαλαισία.

Αυτό είχε σχέση με το μήνυμα της βραδιάς οι καλεσμένοι να φορέσουν ανακυκλωμένα ρούχα, και vintage σύνολα για την περίσταση κάτι που σχολίασαν με χιούμορ όσοι ανέβηκαν στη σκηνή. Η 38χρονη Κέιτ φορούσε και μια εξαιρετική σειρά κοσμημάτων, τα vintage Alhambra του οίκου Van Cleef and Arpels. Κολιέ και σκουλαρίκια έχουν 22.000 ευρώ.

Το ζευγάρι παραδοσιακά παρακολουθεί τη μεγαλύτερη βραδιά κινηματογράφου του Ηνωμένου Βασιλείου κάθε χρόνο, και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι πρόεδρος των βραβείων.

Στην ομιλία του μίλησε για το θέμα της διαφορετικότητας λέγοντας: «Το 2020, και όχι για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, αναφερόμαστε ξανά στην ανάγκη να κάνουμε περισσότερα ώστε να εξασφαλιστεί η διαφορετικότητα στις υποψηφιότητες και στην διαδικασία των βραβείων. Και αυτό δεν είναι σωστό να συμβαίνει στην εποχή μας», είπε, δίνοντας την υπόσχεση πως αυτή η εικόνα πρέπει να αλλάξει από τον επόμενο κιόλας χρόνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ