ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

"H ιστορία μου ξεκίνησε έτσι". 32 στιγμές από το ψηφιακό ημερολόγιο της Κατερίνας Στεφανίδη

"H ιστορία μου ξεκίνησε έτσι". 32 στιγμές από το ψηφιακό ημερολόγιο της Κατερίνας Στεφανίδη
Facebook/ Katerina Stefanidi

“Όπως φαντάζεστε την τελευταία βδομαδα δεν έχουμε κοιμηθεί καλα λόγω άγχους και ανυπομονησίας” γράφει στην πρόσφατη ανάρτηση της η Κατερίνα Στεφανίδη, η «βασίλισσα» στο άλμα επί κοντώ στον κόσμο σήμερα.

Με ένα άλμα στα 4,85μ. η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε τους αιθέρες στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ρίο μαζί με το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων φτάνοντας τον απολογισμό στο Ρίο σε έξι υπερήφανες και κυρίως με ήθος ποτισμένες, διακρίσεις.

“Ειναι λιγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στο Ριο και πριν λιγο φτάσαμε στο δωμάτιο μας στο Ολυμπιακο χωριό. Για αυτόν το λόγο εγω και ο άντρας μου αποφασίσαμε οτι αυριο (δηλαδή σημερα) ειναι καλυτερα να περάσουμε μια μερα μαζι ήρεμοι και χωρις συνεντεύξεις. Ήταν ενα απίστευτο βραδυ και μια απίστευτη χρονια και σας ευχαριστω για όλη την αγάπη και υποστήριξη σας. Θα επανέλθουμε στην πραγματικότητα αυριο μετά την απονομή η οποία ειναι στις 8:15 το βραδυ ωρα Ριου” καταλήγει.

Από τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν και θα γίνει η απονομή στην Κατερίνα Στεφανίδη, το μωρό σε αυτή τη φωτογραφία ενηλικιώνεται δίνοντας παράδειγμα σε κάθε έναν που φοβάται να υπερπηδήσει όσα τον τρομάζουν.

"Η Κατερίνα Στεφανίδη θα κρεμάσει στο στήθος της ακόμη ένα μετάλλιο φέτος, μετά το χρυσό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Άμστερνταμ και το χάλκινο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πόρτλαντ" σημειώνει η Γεωργία Κουρουπάκη στο προφίλ της νέας ηρωίδας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα συνεχίσει για το διδακτορικό της στην Ψυχολογία και θα συνεχίσει να μοιράζεται τις μάχες και κατακτήσεις της μαζί μας.

Ωραίο Ρίο, ωραίοι Έλληνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ