ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Tζένιφερ Λόρενς η αδιαπραγμάτευτη σταρ της χρονιάς για το Vanity Fair

H Tζένιφερ Λόρενς η αδιαπραγμάτευτη σταρ της χρονιάς για το Vanity Fair

Πολυβραβευμένη, η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ για το 2016 και μόλις 26 ετών, η Τζένιφερ Λόρενς πρωταγωνιστεί στο εορταστικό τεύχος του Vanity Fair ως μια απόλυτη ντίβα του Χόλιγουντ.

Φωτογραφημένη από τον μάγο της εικόνας Πίτερ Λίντμπεργκ στα Paramount Studios η Λόρενς εντυπωσιάζει με το class και τη δυναμική που φέρνει ακόμη και στον παγωμένο, φωτογραφικό φακό. "Δεν μου αρέσει να ξυπνάω και να μην έχω να κάνω τίποτα ή να κοιμάμαι χωρίς να έχω καταφέρει κάτι. Αυτό με καταθλίβει" εξομολογείται στο περιοδικό ενώ υπενθυμίζει ότι δεν θα ξαναγίνει ποτέ ξανά παράνυμφος στη ζωή της. Στο τεύχος η Λόρενς επιβεβαιώνει και τη σχέση της με τον 46χρονο Ντάρεν Αρονόφσκι, τον σκηνοθέτη και οραματιστή της μεγάλης οθόνης που ενόχλησε πολλούς γιατί "έχουν είκοσι χρόνια διαφορά".

Παγερά αδιάφορη για όλα όσα ο καθένας έχει να πει, η Λόρενς ετοιμάζεται να σώσει τους συντρόφους της στο υπεργαλαξιακό ρομάντσο-περιπέτεια Passengers με τον Κρις Πρατ, κυρίως όμως δηλώνει ευτυχισμένη γιατί κατάφερε επιτέλους να ερωτευθεί και αυτό γιορτάζει φορώντας δημιουργίες Dior, Armani Privé και Valentino ως πραγματική, αδιαπραγμάτευτη ντίβα του Χόλιγουντ για φέτος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ