ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Ράιαν Γκόσλινγκ ένας Νιλ Άρμιστρονγκ για το 2017

O Ράιαν Γκόσλινγκ ένας Νιλ Άρμιστρονγκ για το 2017

Ο πρωταγωνιστής του μιούζικαλ που βρυχάται "La La Land" και σύζυγος της Έυα Μέντες Καναδός ηθοποιός Ράιαν Γκόσλινγκ θα υποδυθεί τον άνθρωπο που έκανε τα πρώτα βήματα στη Σελήνη, τον αστροναύτη, Νιλ Άρμστρονγκ και αυτό είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκτοξευθεί στο πάνθεον του Χόλιγουντ και ακόμη παραπέρα.

Ο 36χρονος ηθοποιός Ράιαν Γκόσλινγκ, o οποίος μαζί με την Έμα Στόουν πρωταγωνιστεί στο υποψήφιο για 7 Χρυσές Σφαίρες μουσικοχορευτικό φιλμ "La la Land" του Ντάμιεν Σαζέλ θα συνεργαστεί ξανά με τον σκηνοθέτη στην κινηματογραφική βιογραφία της Universal Studios που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Ντάμιεν Σαζέλ με τον τίτλο “First Man”, αναφέρει το Variety.

Η ταινία, τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να αρχίσουν το επόμενο διάστημα, βασίζεται στο βιβλίο του Τζέιμς Χάνσεν "First Man: A Life of Neil A. Armstrong" διασκευασμένο για τη μεγάλη οθόνη από τον βραβευμένο με Όσκαρ σεναριογράφο του "Spotilight" Τζος Σίνγκερ.

Το φιλμ θα εστιάζει στον Άρμστρονγκ την περίοδο από το 1961 έως το 1969, όταν ήταν στο στάδιο προετοιμασίας το διαστημικό πρόγραμμα της NASA. Συγκεκριμένα θα διερευνά τις θυσίες και το κόστος που απαιτήθηκαν από τον Άρμστρονγκ και την Αμερική για να στεφθεί με επιτυχία μία από τις πιο επικίνδυνες διαστημικές αποστολές στην ιστορία, του Apollo 11 της NASA στο φεγγάρι.

Ο Γκόσλινγκ φωτογραφήθηκε για το GQ ως πρωταγωνιστής της χρονιά που έφυγε και τώρα ετοιμάζεται να υποδυθεί τον πρώτο άνθρωπο που περπάτησε στη Σελήνη στις 21 Ιουλίου του 1969, Νιλ Άρμστρονγκ. Το λες και εξέλιξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ