ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η κόρη του Έμινεμ κατακτάει τα social media (pics)

Η κόρη του Έμινεμ κατακτάει τα social media (pics)

Ο πατέρας της ήταν ένας οργισμένος λευκός που ράπαρε σαν μαύρος και είχε κάνει τις λέξεις όπλο του. Στον αντίποδα του προγόνου της, η 21χρονη κόρη του Αμερικανού ράπερ Έμινεμ, Χέιλι Σκοτ Μάδερς ζει μία χαμηλού προφίλ ζωή ως φοιτήτρια στο Michigan State University στο Ιστ Λάνσινγκ της πολιτείας Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

Η καταγωγή της όμως την έχει αναδείξει σε σταρ των social media αναφέρει σε δημοσίευμα του το Us Weekly.

Η Σκοτ Μάδερς έχει μεγάλη επιτυχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με 412.000 followers στο Instagram χωρίς κάποιο προφανή λόγο -πέρα από την αντίθεση της δημόσιας εικόνας της με εκείνη του πατέρας της.

Στο λογαριασμό της η 21χρονη δημοσιεύει selfies αλλά και φωτογραφίες με τον σύντροφό της ή το σκυλάκι της και αποφεύγει να υπενθυμίζει την καταγωγή της.

Ο Έμινεμ, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Μάρσαλ Μάδερς, παντρεύτηκε δύο φορές τη μητέρα της Χέιλι, Κιμ Σκοτ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1999, χώρισαν το 2001 και ξαναπαντρεύτηκαν το 2006 αλλά χώρισαν για ακόμη μία φορά, λίγους μήνες αργότερα. Το ζευγάρι εξακολουθεί να είναι χωρισμένο, αλλά ο ράπερ στο τραγούδι του "Headlights" του 2014 ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη μητέρα της Χέιλι.

Παλαιότερα ο 44χρονος καλλιτέχνης βρέθηκε αντιμέτωπος με κατηγορίες ότι οι στίχοι των τραγουδιών του είναι βίαιοι προς τις γυναίκες, κυρίως προς την Κιμ. Όμως, αυτές τις μέρες, οι δυο τους φαίνεται να έχουν καλύτερη σχέση.

Η Χέιλι ευχαρίστησε τους γονείς της το 2014 όταν αποφοίτησε με έπαινο από το σχολείο στο Κλίντον Τάουνσιπ του Μίσιγκαν και ο πατέρας της την έχει μνημονεύσει δύο φορές, στους στίχους των τραγουδιών του "Hailie's Song" και "Μockingbird".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ