ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kάννες 2017: Η μεγαλειώδης Μόνικα Μπελούτσι στο Vanity Fair

Kάννες 2017: Η μεγαλειώδης Μόνικα Μπελούτσι στο Vanity Fair

H 52χρονη Μόνικα Μπελούτσι δεν είναι πλέον "το κορίτσι που ήταν". Με αυτό τον τίτλο το Vanity Fair Ιταλίας αποθεώνει τη μούσα του ιταλικού κινηματογράφου που χρήζει και cover girl για το τεύχος Μαίου.

Φωτογραφημένη από τον Gianluca Fontana η Ιταλή καλλονή φοράει δημιουργίες των Valentino, Emilio Pucci και Celine ενώ εξομολογείται ότι πλέον η ηλικία δεν είναι κάποιο εμπόδιο στη γυναικεία ομορφιά.

"Οι γυναίκες της γενιάς μου μπορούν να γοητεύουν στα 40, τα 50, τα 60 και τα 70 τους. Η ηλικία δεν είναι εμπόδιο" λέει η Μπελούτσι που αφήνει πίσω της την ομορφιά της νιότης για να απλώσει στις σελίδες του περιοδικού μια διαχρονική γοητεία που έχει καθιερώσει τη σταρ στην έβδομη τέχνη και φέτος είναι η μούσα και των Καννών.

Η Μπελούτσι θα είναι ξανά η οικοδέσποινα των τελετών έναρξης και λήξης στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπελούτσι αναλαμβάνει ανάλογα καθήκοντα. Το είχε επαναλάβει το 2003, όταν ήταν 38 ετών.

Η Ιταλίδα θα διαδεχθεί στην θέση αυτή τον γάλλο κωμικό Λοράν Λαφίτ, που ήταν ο οικοδεσπότης των λαμπερών τελετών του 69ου Φεστιβάλ πέρυσι.

"Η Μόνικα Μπελούτσι έχει μια μακρά ιστορία φιλίας με το Φεστιβάλ των Καννών: το 2000 ανέβηκε για πρώτη φορά στο βήμα για να παρουσιάσει την ταινία “Βασικός Ύποπτος για Φόνο” (Suspicion) του Στίβεν Χόπκινς. Επέστρεψε δύο χρόνια αργότερα με το περίφημο “Μη Αναστρέψιμος” (Irréversible) του Γκασπάρ Νοέ το οποίο σόκαρε τους θεατές..." ανέφερε το ένα δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Canal+, που έχει αναλάβει τη συμπαραγωγή και την αποκλειστική μετάδοση των τελετών του Φεστιβάλ των Καννών.

Το Φεστιβάλ με πρόεδρο τον Πέδρο Αλμοδοβάρ θα πραγματοποιηθεί από τις 17 ως τις 28 Μαίου.

Περισσότερα εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ