ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζόνι Ντεπ: Κυκλοθυμία, αλκοολισμός & κραιπάλες απειλούν την καριέρα του

Τζόνι Ντεπ: Κυκλοθυμία, αλκοολισμός & κραιπάλες απειλούν την καριέρα του

Στο κόκκινο χαλί της παγκόσμιας πρεμιέρας των Πειρατών της Καραϊβικής στη Σανγκάη της Κίνας ο Τζόνι Ντεπ έμοιαζε να μην είναι ο συνήθως χαμογελαστός εαυτός του και το πολυπληθές κοινό δεν ήταν το πρόβλημα του.

Καθώς η αντιμαχία των 75 εκατομμυρίων δολαρίων με τους πρώην μάνατζερ του τους οποίους κατηογρεί για κακοδιαχείριση και εκείνοι τον κατηγορούν για "ψυχαναγκαστική καταναλωτική μανία" που του κοστίζει εκατομμύρια το μήνα ένα δημοσίευμα στο έγκυρο The Hollywood Reporter κάνει ακόμη πιο σκοτεινό το προφίλ του star. Σε αυτό συνεργάτες του 53χρονου Ντεπ από την Αυστραλία αναφέρουν ότι ο Ντεπ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των νέων Πειρατών στη χώρα όχι μόνο δεν ήταν συνεργάσιμος αλλά καθυστερούσε μονίμως στα γυρίσματα με αποτέλεσμα να ταλαιπωρεί εκατοντάδες ανθρώπων που απλά περίμεναν πότε ο Ντεπ θα ξυπνήσει από τις κραιπάλες και θα εμφανιστεί για να ξεκινήσουν την εργασία τους.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Ντεπ είχε συνεχώς εκνευρισμό, τσακωνόταν νυχθημερόν με την πρώην σύζυγο του Άμπερ Χερντ και εξακολουθεί να έχει άτυπο υποβολέα -έναν τεχνικό ήχου που του ψιθύριζε στο ακουστικό το σενάριο για να μην αναγκαστεί να το απομνημονεύσει ο ίδιος.

Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, η κυκλοθυμία του και η αδυναμία του να είναι συνεπής στο ωράριο των γυρισμάτων στην Coomera της Αυστραλίας καθυστέρησαν την παραγωγή από τον Φεβρουάριο μέχρι και τον Ιούλιο του 2015 αναφέρει το ρεπορτάζ. Η κατάσταση ήταν τόσο εκτός ελέγχου ώστε κλήθηκαν στελέχη της Disney για να συνεφέρουν τον ηθοποιό που ανάγκασε έναν βοηθό παραγωγής να κατασκηνώσει κοντά στην έπαυλη όπου και διέμενε για να ενημερώνει πότε ο Ντεπ ξύπνησε και ετοιμάζεται για να πάει στο σημείο του γυρίσματος. Ο Ντεπ είχε συμφωνήσει να ανάβει το φως όταν σηκωνόταν από το κρεβάτι ώς σύνθημα ότι επιτέλους θα δώσει το παρόν στην εργασία του. "Είχαν βγάλει ακόμη και κωδικό. 'Ο αετός προσγειώθηκε' έλεγαν μεταξύ τους για τον Ντεπ που μοιάζει να είναι ένας star ειδικής μεταχείρισης.

"Όλοι παρακολουθούσαμε αυτό το ναυάγιο χωρίς να μπορούμε να κάνουμε τίποτα" αναφέρει το δημοσίευμα. "Αλλά όταν επιτέλους εμφανισόταν ήταν γλυκός".

Έκτοτε ο star χώρισε την Χερντ και απαιτεί εκατομμύρια δολάρια από τους μάνατζερ του για διαφυγόντα κέρδη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ