ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Εφτά νέες φωτογραφίες του 7ου κύκλου αποκαλύπτουν πολλά

Game of Thrones: Εφτά νέες φωτογραφίες του 7ου κύκλου αποκαλύπτουν πολλά

Εφτά νέες φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα για τον 7ο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του HBO μαρτυρούν (περίπου) όλα όσα θα συμβούν στον πολυαναμενόμενο προτελευταίο κύκλο της σειράς που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Οι επικές μάχες που διαδραματίζονται στη συνέχεια είναι προφανείς ενώ σε μία φωτογραφία η ατρόμητη Καλίσι βρίσκεται στη ράχη ενός από τους δράκους της, που έχουν μεγαλώσει τόσο ώστε να φτάνουν το μέγεθος περίπου ενός μεγάλου επιβατικού αεροπλάνου. Ωστόσο η φωτογραφία δεν αποκαλύπτει μόνο το μέγεθος του δράκου.

Η φωτογραφία προέρχεται από μία μάχη. Πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει λένε ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πιο αιματηρή μάχη στην ιστορία της αγαπημένης σειράς. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, για να γυριστούν οι σκηνές της μάχης χρειάστηκαν περίπου 100 άλογα και 500 κομπάρσοι, οι οποίοι μάλιστα πέρασαν από στρατιωτική εκπαίδευση για να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σεναρίου.

Αυτό όμως που δεν έχει διαρρεύσει είναι το ποιος είναι απέναντι στην Ντενέρις στην επική μάχη. Οι φήμες ξεκίνησαν και πολλαπλασιάζονται συνεχώς μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας. Ωστόσο ό,τι και αν συμβεί στο Ουέστερος οι fan της εποποιίας του φανταστικού έχουν ενθουσιαστεί με το απροσδόκητο νέο που θέλει το δίκτυο του ΗΒΟ να ετοιμάζει πέντε spinoff σειρές μέσα από το σύμπαν του George R.R. Martin.

"Είχαμε τέσσερα σενάρια υπό ανάπτυξη όταν έφτασα στο LA την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά μέχρι να φύγω είχαμε πέντε. Προσθέσαμε έναν πέμπτο συγγραφέα στους αρχικούς τέσσερις. Όχι, δεν θα αποκαλύψω εδώ το όνομά του. Το HBO ανακοίνωσε τα ονόματα των πρώτων τεσσάρων και χωρίς αμφιβολία θα ανακοινώσει και τον πέμπτο, μόλις κλείσει η συμφωνία. Είναι μια πραγματικά καταπληκτική προσθήκη, ωστόσο, ένας εξαιρετικός τύπος και καλός συγγραφέας και εκτός από εμένα και ίσως τον Elio και τη Linda δεν ξέρω κανέναν άλλο που να γνωρίζει και να αγαπά τόσο το Westeros όπως αυτός" έγραψε ο ίδιος στο ιστολόγιο του.

"Κάθε μία από τις ιστορίες υπό συζήτηση είναι prequel και όχι sequel. Κάποιες μπορεί να μην συμβαίνουν καν στο Westeros. Ωστόσο αντί για “spinoff” ή “prequel”, προτιμώ να χρησιμοποιώ τον όρο “successor show” (διαδοχική σειρά). Έτσι τις αποκαλώ" τόνισε.

Tις φωτογραφίες έδωσε στο κοινό το Entertainment Weekly. Περισσότερα εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ