ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tζένιφερ Λόπεζ: Απαστράπτουσα βασίλισσα της νύχτας απαντάει στους επικριτές της

Tζένιφερ Λόπεζ: Απαστράπτουσα βασίλισσα της νύχτας απαντάει στους επικριτές της

Φορώντας τιάρα και τα πιο πλουμιστά, λαμπερά (και συχνά επικίνδυνα για την ανατομία της) κοστούμια η 48χρονη Τζένιφερ Λόπεζ εντυπωσιάζει στο εξώφυλλο του περιοδικού Paper.

Φωτογραφημένη από την Ellen von Unwerth η Λόπεζ μιλάει για την Πόλη της Αμαρτίας, το Λας Βέγκας που φιλοξενεί το show της All I Have στο Planet Hollywood Resort & Casino ("Λατρεύω τα σόου και το φαγητό" λέει διευκρινίζοντας ότι η ίδια δεν είναι ερωμένη του τζόγου αλλά του καλού φαγητού) και απαντάει σε όλους όσοι την κατηγορούν ότι είναι υπερβολικά αναποφάσιστη ως προς το ποιό είναι το πραγματικό της ταλέντο.

Πάντα προκαλώ τον εαυτό μου να γίνεται καλύτερος, να δοκιμάζω διαφορετικές εμπειρίες για να μην μείνω κολλημένη σε ένα πράγμα και μεγαλώσω. Τώρα κάνω ένα ισπανόφωνο album και θέλω απλώς να συνεχίσω να αμφισβητώ τον εαυτό μου. Με κάνει ευτυχισμένη. Νομίζω ότι οι άνθρωποι εκπλήσσονται γιατί πάντα θέλουν να με έχουν στο μυαλό τους με όρια. “Εντάξει, είναι τραγουδίστρια” ή “Είναι χορεύτρια” ή “Είναι παραγωγός”. “Δεν μπορεί να τα κάνει όλα αυτά τα πράγματα”. Και εγώ τους απαντώ, “Όχι, μπορώ, και θα τα κάνω όλα. Σας ευχαριστώ και είστε ευπρόσδεκτοι να με κρίνετε".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ