ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Γιατί απουσιάζει η Daenerys από τις νέες φωτογραφίες του φινάλε του 7ου κύκλου;

Game of Thrones: Γιατί απουσιάζει η Daenerys από τις νέες φωτογραφίες του φινάλε του 7ου κύκλου;

Το ΗΒΟ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το τελευταίο επεισόδιο του 7ου κύκλου του Game of Thrones.

Το επεισόδιο που φέρει τον τίτλο "Ο Δράκος και ο Λύκος" θα είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια ως τώρα στην ιστορία της σειράς και στον επίλογο του προτελευταίου κύκλου της παραγωγής οι πρωταγωνιστές θα συνεντηθούν για να συμμαχήσουν ή να ορκιστούν εχθροί.

Ύποπτα δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία από τη Θυελλογέννητη και αυτό έχει δημιουργήσει υποψίες στο διαδίκτυο για την τύχη της Daenerys Targaryen.

To Vanity Fair είναι σίγουρο ότι η βασίλισσα της Φωτιάς θα κάνει την εμφάνιση της στο μεγαλύτερο σε διάρκεια επεισόδιο της σειράς αλλά οι παραγωγοί θέλουν να κάνουν την άφιξη της στο Kings Landing όσο πιο δραματική και επική γίνεται.

Όπως έχει ανακοινωθεί οι Cersei Lannister (Lena Headey), Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau), Bronn (Jerome Flynn), Euron Greyjoy (Pilou Asbæk), Tyrion (Peter Dinklage), Ser Jorah Mormont (Iain Glen), Pod (Daniel Portman), Missandei (Nathalie Emmanuel), Grey Worm (Jacob Anderson), Varys (Conleth Hill), Theon (Alfie Allen), Jon Snow (Kit Harington), Davos (Liam Cunningham), the Hound (Rory McCann) και η Brienne (Gwendoline Christie) θα παλέψουν ενάντια στος νεκρούς.

Ο 7ος κύκλος της σειράς ολοκληρώνεται την Κυριακή 27 Αυγούστου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ