ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kιμ Καρντάσιαν: Θα συνεχίσει να ζει γυμνή ανάμεσα μας για μια δεκαετία ακόμη

Kιμ Καρντάσιαν: Θα συνεχίσει να ζει γυμνή ανάμεσα μας για μια δεκαετία ακόμη

Η Κιμ Καρντάσιαν που αποπειράθηκε να ρίξει το διαδίκτυο το 2014 με τις γυμνές φωτογραφίες της για το περιοδικό Paper magazine εξομολογήθηκε στο περιοδικό Allure ότι κάποιες φορές αναρωτιέται αν υπάρχει ένα όριο ηλικίας για τις αποκαλυπτικές λήψεις της.

Φωτογραφημένη από τον Daniel Jackson, η 36χρονη star των social media λέει: "Υπάρχουν φορές που αναρωτιέμαι αν πρέπει να γίνω πιο σεμνή, να ρίξω τους τόνους στο πόσο τολμηρή είμαι στο φακό. Μετά σκέφτομαι ότι αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν θα μπορώ να κάνω σε δέκα χρόνια από τώρα οπότε... Δεν γνωρίζω πραγματικά πότε πρέπει κάποιος να ποζάρει γυμνός".

Η Καρντάσιαν που έχει για αντίπαλο την αδελφή της Κάιλι Τζένερ στην κοσμετολογία μιλάει για το πόσο σημαντικό είναι το makeup στη ζωή της -"κάθομαι σε μια καρέκλα για makeup κάθε μέρα εδώ και δέκα χρόνια" λέει- και στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι αυτό που θα ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει είναι να επιμελείται τις εμφανίσεις της κόρης της North.

Σε άλλα Καρντάσιαν νέα η Κρις Τζένερ, μητέρα κάθε Καρντάσιαν, αναφέρθηκε στις φήμες εγκυμοσύνης της 20χρονης Κάιλι Τζένερ από τον σύντροφό της, Travis Scott.

"Κάτι συμβαίνει κάθε μέρα. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει ανά πάσα στιγμή" είπε αφήνοντας τις φήμες να συνεχίζουν να γεμίζουν την επικαιρότητα με περισσότερα ειδησάρια της οικογένειας που πουλάει και ξεπουλάει την ιστορία και τα προϊόντα της. Το σίριαλ συνεχίζεται.

Περισσότερα εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ