ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μελάνια & Χάρι: Σατανισμό στα Invictus Games βλέπει το Twitter

Μελάνια & Χάρι: Σατανισμό στα Invictus Games βλέπει το Twitter

Το Τwitter είναι ένα ύποπτα περίεργο κοινωνικό δίκτυο. Πέρα από την τοξικότητα που χαλαρά καλλιεργείται στο timeline του oι συνωμοσιολόγοι -που εμπνέεονται από τα πάντα, είτε υπάρχει λογική, είτε απλά παραδίδονται σε παραλογισμούς- "διέκριναν" κάτι σατανικό στη συνάντηση της Μελάνια Τραμπ με τον πρίγκιπα Χάρι.

"Ο Χάρι κάνει το σύμβολο του σατανά με τα δάχτυλά του" είπε το Twitter και το παράλογο οργίασε στο διαδίκτυο. Μάλιστα όπως κατηγορηματικά αποκάλυψαν οι πλέον παρατηρητικοί χρήστες (ή απλά τρολ) του twitter ο Χάρι έκανε την "διαβολική χειρονομία" για 16 ολόκληρα δευτερόλεπτα.

“Είστε εξαιρετικά πολυάσχολη” είπε Εκείνος σε Εκείνη. "Κάνεις εξαιρετική δουλειά" είπε Εκείνη σε Εκείνον. Για τους χρήστες του κοινωνικού δικτύπου και οι δύο αναφέρονταν σε δουλειές που κάνουν 9 με 5 για τον Αντίχριστο.

Το σύμβολο με τα δάχτυλα να σχηματίζουν κέρατα, γνωστό στις ΗΠΑ ως "El Diablo" (ή αλλιώς ‘corna’, από το ιταλικό ‘corno’, που σημαίνει κέρατο) είναι γνωστό ως "σύμβολο του Διαβόλου" δεν έχει ουδεμία σχέση με συνωμοσίες και διαβόλους ωστόσο πολλοί ισχυρίζονται ότι είναι μια χειρονομία που εκτιμούν πολλοί οι Ιlluminati. Για τους Πεφωτισμένους το δάχτυλο με τα δύο κέρατα δηλώνει υποταγή στο θεό του Σκότους κοκ. Επιπλέον η χειρονομία συμβολίζει την μασκώτ του Πανεπιστημίου του Τέξας, που είναι το μοσχάρι, ο "Bevo".

Πριν τον Χάρι την χειρονομία την είχε κάνει και ο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, George W. Μπους την ημέρα της ορκωμοσίας, μπροστά από το Λευκό Οίκο, την Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2005.

Μελάνια Τραμπ & πρίγκιπας Χάρι βρέθηκαν στη λαμπερή έναρξη των Invictus Games (της αθλητικής διοργάνωσης που έχει δημιουργηθεί από τον Χάρι και στην οποία συμμετέχουν στρατιωτικοί από δυτικές χώρες οι οποίοι έχουν τραυματιστεί στο πεδίο της μάχης) στο Τορόντο.

Σε λιγότερα παράλογα νέα στην έναρξη της αθλητικής διοργάνωσης όλοι περίμεναν να απαθανατίσουν την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι ωστόσο το βασιλικό πρωτόκολλο δεν επέτρεψε στη σύντροφο του Χάρι να καθίσει δίπλα του καθώς η σχέση τους δεν έχει επισημοποιηθεί -ακόμη. Η Μαρκλ κάθισε με έναν άγνωστο, η Τραμπ με τον Χάρι και ο Τζάστιν Τριντό ήταν εξαιρετικά ευτυχισμένος που βρέθηκε εκεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ