ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: τα μαλλιά που δεν έχει πρωτοσέλιδο στα media με χιούμορ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: τα μαλλιά που δεν έχει πρωτοσέλιδο στα media με χιούμορ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι γνωστός για το χιούμορ με το οποίο αντιμετωπίζει τα μαλλιά του - ή μάλλον την έλλειψη αυτών.

Μόλις τον Σεπτέμβριο ο Ουίλιαμ αστειεύτηκε με έναν κουρέα σε μια βασιλική επίσκεψη του λέγοντας: "Δεν έχω πολλά μαλλιά, λυπάμαι. Δεν μπορώ να σας στηρίξω εργασιακά".

Στην πρόσφατη εμφάνιση του της Πέμπτης για την υποστήριξη του προγράμματος Step Into Health -που υποστηρίζει την απασχόληση βετεράνων πολέμου στο NHS- ο διάδοχος του θρόνου στο Ηνωμένο Βασίλειο αποκάλυψε ότι τώρα "έχει ακόμη λιγότερες εργατοώρες να χαρίσει στους επαγγελματίες του αντρικού grooming" καθώς πλέον το κεφάλι του είναι σχεδόν ξυρισμένο.

Το σχεδόν στρατιωτικό κούρεμα του Ουίλιαμ ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση. Aυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η απουσία μαλλιών του Ουίλιαμ έδωσαν αφορμή για σχόλια, συζητήσεις και χιουμοριστικές ατάκες.

Το 2014 όταν οι Ουίλιαμ και Κέιτ Μίνλτετον βρέθηκαν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας ένας ένας κτηνοτρόφος από τη Νότια Ουαλία έδειξε στο βασιλικό ζευγάρι ένα κομμάτι από τρίχωμα αλπακά η δούκισσα χασκογέλασε.

"Ο πρίγκιπας ενδιαφέρθηκε για το αλπακά και καθώς τους το έδιχνα η πριγκίπισσα του πρότεινε να το βάλει στο κεφάλι του" είπε ο κτηνοτρόφος Κρεϊάν στους δημοσιογράφους. "Το χρειάζεσαι περισσότερο από μένα, του είπε και μετά έδειξε το κεφάλι του συζύγου της" πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ