ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Warner Bros. World: μέσα στο μεγάλο στοίχημα των δισεκατομμυρίων δολαρίων

Warner Bros. World: μέσα στο μεγάλο στοίχημα των δισεκατομμυρίων δολαρίων

Xρειάζονται τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ακόμη ένα θεματικό πάρκο; Το Αμπού Ντάμπι πιστεύει πως ναι και έτσι, αυτή την εβδομάδα, ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό το νέο theme park Warner Bros. World, αποκαλύπτοντας ένα από τα μεγαλύτερα κλειστά θεματικά πάρκα που χτίστηκαν ποτέ.

Το νέο theme park διαθέτει έξι εκτάσεις για εξερεύνηση επισκεπτών, από το Gotham City της DC, το λημέρι του Batman, στο Cartoon Junction που φέρνει στο προσκήνιο κλασικούς χαρακτήρες των Looney Toons.

Το θεματικό πάρκο αποτελεί το πιο φιλόδοξο franchise της αλυσίδας των θεματικών πάρκων της Warner Bros. μέχρι σήμερα και η είσοδος του στην εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά των ΗΑΕ είναι ένα στοίχημα.

Το Warner Bros. World έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από ανάλογες τουριστικές ατραξιόν -μόλις την τελευταία δεκαετία έχουν εγκαινιαστεί εκεί τα Legoland Dubai, IMG Worlds of Adventure και Motiongate Dubai

Το πάρκο είναι εντυπωσιακά μεγάλο και βρίσκεται στον θέρετρο Yas Island, που ήδη φιλοξενεί το γιγαντιαίο θεματικό πάρκο Ferrari World Abu Dhabi.

Το πάρκο είναι προστατευμένο από τις ακραίες θερμοκρασίες του καλοκαιριού στην έρημο καθώς όλα είναι εσωτερικά.

Το έργο είναι προϊόν συνεργασίας μεταξύ της Warner Bros και της Abu Dhabi Miral.

Οι δημιουργοί του πάρκου ελπίζουν ότι θα προσελκύσει ακόμη περισσότερους τουρίστες στο Yas Island που είδε τους επισκέπτες του να αυξάνονται από τα 25 εκατομμύρια το 2015 στα 30 εκατομμύρια το 2018.

Ο Mohamed Abdullah Al Zaabi, Διευθύνων Σύμβουλος της Miral, δήλωσε ότι το πάρκο θα δημιουργήσει περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας.

Μέχρι στιγμής, κανένα από τα θεματικά πάρκα που έχουν εγκαινιαστεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δεν έχει κερδίσει μια θέση στην κατάταξη των κορυφαίων 25 πιο δημοφιλών πάρκων θεματικής ψυχαγωγίας Themed Entertainment Association (TEA).

Ο χρόνος θα δείξει εάν η Warner Bros. World Abu Dhabi βρει τη θέση του στα κορυφαία theme park του κόσμου.

Billion-dollar Warner Bros. World theme park opens in Abu Dhabi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ