ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ημέρα των Ευχαριστιών: H Victoria Beckham νιώθει ευγνωμοσύνη ως γαλοπούλα

Ημέρα των Ευχαριστιών: H Victoria Beckham νιώθει ευγνωμοσύνη ως γαλοπούλα

Μπορεί να είναι Βρετανή όμως η 43χρονη Βικτόρια Μπέκαμ έχει κάθε λόγο να νιώθει ευγνωμοσύνη την Ημέρα των Ευχαριστιών 2017.

Ντυμένη ως γαλοπούλα στο Instagram Story που ανάρτησε την Πέμπτη η σχεδιάστρια μόδας και σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ Βικτόρια ευχήθηκε "Happy Thanksgiving!!" σε όλους αποδεικνύοντας ότι μπορεί να δείχνει συνοφρυωμένη στις περισσότερες φωτογραφίες της, όμως έχει φλεγματικό, βρετανικό χιούμορ.

Η Μπέκαμ έχει πολλά να γιορτάσει αυτή τη χρονιά.

Ο 18χρονος πρωτότοκος της οικογένειας, Μπρούκλιν, ξεκίνησε σπουδές στη Νέα Υόρκη, και έβγαλε το πρώτο του βιβλίο ως φωτογράφος.

Επιπλέον η πρώην Posh Spice έκλεισε 18 χρόνια γάμου με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ τον Ιούλιο και της απονεμήθηκε η διάκριση OBE (Officer of the Most Excellent Order of the British Empire) από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ για τη φιλανθρωπική της δράση και τη συμβολή της στο βρετανικό στιλ.

BECKS TURKEY

Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω η Μπέκαμ ξεκίνησε συνεργασία με τον κολοσσό της κοσμετολογίας Estée Lauder και σχεδίασε μια εξαιρετικά ευπώλητη συλλογή για την αλυσίδα καταστημάτων Target -όλα τα παραπάνω συνεχίζοντας τη δουλειά της ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNAIDS.

Οι κατακτήσεις και επιτυχίες της Μπέκαμ ίσως ενθουσίασαν το ζευγάρι Σοφία Βεργκάρα και Τζο Μανιανέλο που γιόρτασε την Ημέρα των Ευχαριστιών όσο πιο αστεία μπορεί.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ