ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Star Wars όπως Game of Thrones: οι δημιουργοί του GoT με νέα τριλογία στον Πόλεμο των Άστρων

Star Wars όπως Game of Thrones: οι δημιουργοί του GoT με νέα τριλογία στον Πόλεμο των Άστρων

Με επίσημη, εντελώς αναπάντεχη, ανακοίνωση η Disney επιβεβαίωσε ότι παραδίδει τα δημιουργικά κλειδιά του κινηματογραφικού franchise του Star Wars στους ανθρώπους που έφεραν το Game of Thrones από τις σελίδες της λογοτεχνίας στη μικρή οθόνη. 

Οι Ντέιβινιτ Μπένιοφ και Ντάνιελ Γουέις θα ξεκινήσουν να δουλεύουν πάνω σε νέες περιπέτειες του διερυμένου σύμπαντος του Star Wars μετά το φινάλε της σειράς το 2019.

Η Lucasfilm συμφερόντων Disney δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το εγχείρημα ωστόσο είναι σίγουρο ότι δεν θα ασχοληθούν με την τωρινή τριλογία του Πολέμου των Άστρων ούτε με την ήδη επιβεβαιωμένη τριλογία που θα επιμεληθεί ο σκηνοθέτης του τελευταίου κεφαλαίου της εποποιίας, ο Ράιαν Τζόνσον του Star Wars 8: Ο τελευταίος Τζεντάι.

"Το καλοκαίρι του 1977 ταξιδέψαμε σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακρινό και από τότε ονειρευόμαστε να ασχοληθούμε με αυτόν" ανακοίνωσαν οι Μπένιοφ και Γουέις.

Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα δύο προϊόντα συναντώνται. Η Γκουέντολιν Κρίστι, που υποδύεται τη Μπριεν του Ταρθ στο Game of Thrones έχει εμφανιστεί ως Λοχαγός Φάσμα στο Star Wars και η η Εμίλια Κλαρκ, η Ντενέρις Ταργκάριεν του GoT είναι συμπρωταγωνίστρια της νέας ταινίας spin off Solo: A Star Wars Story που βγαίνει στις αίθουσες τον Μάϊο.

emilia

"Ο Ντέιβιντ και ο Νταν είναι από τους καλύτερους αφηγητές που δουλεύουν σήμερα στη βιομηχανία" δήλωσε η πρόεδρος της Lucasfilm Κάθλιν Κένεντι. "Ο τρόπος που χειρίζονται πολύπλοκους χαρακτήρες, ιστορίες με βάθος και πλούσιες μυθολογίες θα δώσει συναρπαστική ώθηση στο Star Wars" τονίζει.

Μετά την ανακοίνωση της νέας συμμαχίας είναι αμφίβολο αν θα προχωρήσει το τηλεοπτικό Confederate για το ΗΒΟ, τη σειρά που είχε ανακοινωθεί ότι θα φέρουν στην οθόνη οι δύο μάστορες της αφήγησης και συνδημιουργεί της σειράς των πολλών ρεκόρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ