ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Είναι ένας εφιάλτης για τους γύρω της: η Λίντσεϊ Λόχαν παρενοχλεί & προκαλεί (vid)

Είναι ένας εφιάλτης για τους γύρω της: η Λίντσεϊ Λόχαν παρενοχλεί & προκαλεί (vid)

Η Λίντσεϊ Λόχαν προφανώς δεν έχει αλλάξει. Μετά από το εξαιρετικά ενοχλητικό video που δημοσίευσε η 32χρονη στο Instagram Live το Σαββατοκύριακο πηγή από το περιβάλλον της, ηθοποιού και επιχειρηματία στη Μύκονο, Λόχαν επιβεβαιώνει στο PEOPLE ότι "δεν έχει αλλάξει καθόλου".

"Εξακολουθεί να ξενυχτάει πολύ και να πίνει πολύ. Είναι ένας εφιάλτης για τους γύρω της" πρόσθεσε. Εκπρόσωπος της Λόχαν δεν απάντησε στο σχόλιο μετά από αίτημα του περιοδικού.

Αν και η Λόχαν έχει κατεβάσει το ενοχλητικό video το περιστατικό έγινε viral και αναπαράχθηκε πολύ.

Μια νύχτα πριν το περιστατικό η Λόχαν είχε ανεβάσει στα κοινωνικά δίκτυα clips όπου φαίνεται να διασκεδάζει σε κλαμπ.

Στο απόσπασμα η Λόχαν προσεγγίζει 4μελή οικογένεια άστεγων προσφύγων στο πεζοδρόμιο και μιλώντας στα αραβικά και τα αγγλικά και κάτι από ρωσικά προσφέρεται να φιλοξενήσει τα δύο παιδιά και τη μητέρα τους στο ξενοδοχείο της.

Επιφυλακτικοί οι γονείς απομακρύνονται από τη Λόχαν η οποία επέμενε να τους "φροντίσει".

Μετά την απόρριψη η Λόχαν γυρνάει στην κάμερα ακολουθώντας και παρενοχλώντας την οικογένεια των προσφύγων κατηγορώντας τους γονείς για "παράνομη διακίνηση και εμπορία παιδιών".

"Καταστρέφετε την αραβική κουλτούρα" λέει. "Δεν πρόκειται να αφήσω αυτά τα παιδιά, πρέπει να έρθουν μαζί μου" φωνάζει υστερικά η Λόχαν βρίζοντας τους γονείς.

Όταν η Λόχαν πλησίασε τη μητέρα των παιδιών απαιτώντας να της δώσει τα δύο αγόρια εκείνη υπερασπίζεται την οικογένεια της.

Στο video η Λόχαν καταλήγει κλαμμένη και "τρομαγμένη", όπως αναφέρει στην κάμερα.

Το Twitter την καταδικάζει

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκαναν λόγο ακόμη και για απόπειρα απαγωγής.

"Είναι εντυπωσιακό πώς μία γυναίκα πλησίασε μία αθώα οικογένεια και προσπάθησε να απαγάγει ένα παιδί ενώ μετέδιδε το έγκλημα ζωντανά, και δεν της ασκήθηκε κάποια δίωξη" έγραψε κάποιος.

Άλλοι χρήστες βρήκαν τη συμπεριφορά της ανησυχητική αναφέροντας ότι προφανώς η Λόχαν χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας.

Μέρες πριν το περιστατικό η Λόχαν βρισκόταν στο Παρίσι, όπου παρακολούθησε την επίδειξη του Saint Laurent με τον αδελφό της, το 22χρονο μοντέλο Dakota Lohan.

Η ηθοποιός φέτος πέρασε σχεδόν ένα ολόκληρο καλοκαίρι στη Μύκονο για τα γυρίσματα του νέου reality "Lohan Beach Club" που έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στο MTV το 2019.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, η Λόχαν έχει συλληφθεί πολλές φορές για αδικήματα όπως οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ κ.α.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ