ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Αντζελίνα Τζολί ετοιμάζεται να εκδικηθεί τον Μπραντ Πιτ με μια σειρά τηλεοπτικών εκπομπών

Η Αντζελίνα Τζολί ετοιμάζεται να εκδικηθεί τον Μπραντ Πιτ με μια σειρά τηλεοπτικών εκπομπών
FACUNDO ARRIZABALAGA/ΑΠΕ ΜΠΕ

Αν υπάρχουν κινηματογραφικοι έρωτες, ο δικός τους είναι ο ορισμός. Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί ερωτεύτηκαν με μια ταινία, χώρισαν με μια άλλη και τώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εκείνη ετοιμάζεται να τον εκδικηθεί με μία σειρά τηλεοτικών εκπομπών...  

Τα δημοσιεύματα δε λένε να σταματήσουν και καθημερινά γράφουν και κάτι καινούργιο για τη σχέση Τζολί-Πιτ. Την πρώην σχέση, γα την ακρίβεια. Διότι οι δύο τους μπορει να αποφάσισαν να χωρίσουν, είναι δεδομένο, όμως, ότι για τα ΜΜΕ «πουλάνε» περισσότερο ως ζευγάρι. Ή πρώην ζευγάρι. Ή ζευγάρι που σφάζεται, έστω.

Οι τελευταίες πληροφορίες, λοιπόν, από τον σύμπαν της διεθνούς σοουμπίζ, λένε ότι η -σκηνοθέτης πλέον- Αντζελίνα Τζολί, ετοιμάζεται να εκδικηθεί τον πρώην σύζυγό της με σειρα τηλεοπτικών εκπομπών, στην οποία θα βγάζει στη φόρα τα άπλυτά του. Και πιο συγκεκριμένα το γεγονός ότι δεν ήταν καλος πατέρας, αυτό δηλαδή που η ίδια χρησιμοποίησε και ως αιχμή του δόρατος στο διαζύγιό τους.

Μόλις τον περασμένο μήνα, οι αποξενωμένοι σύζυγοι σταμάτησαν τη μάχη τους για την επιμέλεια των παιδιών τους, αφού φαίνεται ότι κατάφεραν να έλθουν σε μια συμφωνία, λεπτομέρειες της οπίας όμως δε έγιναν γνωστές. Σύμφωνα με το Heat, όμως, η ηθοποιός είναι εξαγριωμένη με τους όρους της συμφωνίας παρά το γεγονός ότι αποφάσισε για το καλό των παιδιών να την υπογράψει, κι έτσι σχεδιάζει να εκθέσει δημοσίως τον πρώην σύζυγό της με πλάγιο τρόπο.

Η αλήθεια είναι, ανεξάρτητα με το αν αληθεύουν ή όχι τα σχετικά δημοσιεύματα, ότι κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ ταιριαστό στην περίπτωσή τους, καθώς η σχέση τους έως τώρα έχει καθοριστεί από κινηματογραφικά ορόσημα....

Μια σχέση που ξεκίνησε και τελείωσε με μια ταινία

Στις 23 Αυγούστου 2014 μετά από 8 χρόνια σχέσης, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στη νότια Γαλλία. Έχουν μαζί τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα παιδιά -η πρώτη κόρη τους, Σιλόχ, γεννήθηκε στη Ναμίμπια ώστε να αποφύγουν τη φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης γύρω από τη γέννηση και να «φωτίσουν» την υποβαθμισμένη περιοχή. Η σχέση τους που προβλήθηκε τόσο πολύ από τα media ξεκίνησε και τελείωσε με μια ταινία με θέμα το γάμο. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Mr and Mrs Smith» (μια περιπέτεια συντρόφων δολοφόνων) και χώρισαν δύο χρόνια μετά το «By the Sea», (ένα μελόδραμα για τα προβλήματα στο γάμο ενός ζευγαριού που τοποθετείται τη δεκαετία των sixties). Το διαζύγιό τους κάθε άλλο παρά βελούδινο είναι και ένας ακόμα «παραμυθένιος» γάμους του Χόλιγουντ διαλύθηκε αποδεικνύοντας ότι τα happy end στη ζωή είναι λιγότερα απ' ότι στη μεγάλη οθόνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ