Κάποιοι θα πουν ότι είναι αγνώριστη. Κάποιοι άλλοι θα αναγνωρίσουν τη Σαμάνθα, από το Sex and the City στο πρόσωπο της 62χρονης πλέον Κιμ Κατράλ, αλλά μια Σαμάνθα που αποφάσισε να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι μεγαλώνει και να αγαπήσει τις ρυτίδες της. 

Η Κιμ Κατράλ ήταν εκείνη που «μπλόκαρε» μια ακομα κινηματογραφική συνέχεια του Sex and the City, αρνούμενη να παίξει για μια ακόμη φορά την αγέραστη σεξοβόμβα. Αρχικά δεν ήταν αρνητική, όταν όμως διάβασε το σενάριο και είδε ότι σε αυτό ο έφηβος γιος της Μιράντα θα της έστελνε... dick pic, είπε ένα μεγάλο «όχι», απενδύθηκε τον αδηφάγο για σεξ και φλερτ εαυτό της και αγκάλιασε τον άλλον, εκείνον που μπορεί να φωτογραφίζεται το πρωί στο κρεβάτι χωρίς ίχνος μέικ απ αλλά και «πειράγματος» στο πρόσωπο

Κάποιοι τη χαρακτηρίζουν «αγνώριστη» χωρίς τη σέξι περσόνα της. Είναι μια άποψη. Στην πραγματικότητα είναι ακριβώς η ίδια γυναίκα, σε μια πιο ώριμη και εντελώς απενοχοποιημένη για το γεγοός ότι μεγαλώνει, εκδοχή του εαυτού της, Αν είναι λιγότερο σέξι ή όχι, αυτό εξαρτάται από την οπτική γωνία του κάθε ανθρώπου που τη βλέπει. Για την ίδια, σημασια έχει ότι αισθάνεται καλά.  

Διαβάστε επίσης