ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ράμι Μάλεκ: Η συνεργασία με τον Μπράιαν Σίνγκερ στο Bohemian Rhapsody «δεν ήταν ευχάριστη»

Ράμι Μάλεκ: Η συνεργασία με τον Μπράιαν Σίνγκερ στο Bohemian Rhapsody «δεν ήταν ευχάριστη»
JUSTIN LANE/ΑΠΕ ΜΠΕ

O Ράμι Μαλέκ, υποψήφιος για Όσκαρ ως Φρέντι Μέρκιουρι στην ταινία Bohemian Rhapsody, μίλησε με όχι και πολύ κολακευτικά λόγια για το σκηνοθέτη της ταινίας Μπράιαν Σίνγκερ, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο πολλαπλών σκανδάλων που αφορούν σε σεξουαλική παρενόχληση αντρών και ανήλικων αγοριών.

Ο Μαλέκ βρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπαρμπαρα και αρκέστηκε να πει: «Η κατάσταση με μένα και τον Μπράιαν δεν ήταν ευχάριστη, καθόλου ευχάριστη. Και αυτό είναι όλο που μπορώ να πω για τώρα».

Ο Σίνγκερ αντικαταστάθηκε από τον Ντέξτερ Φλέτσερ όταν άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους τα σκάνδαλα με τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, αν και η παραγωγή επιμένει ότι τα δύο δεν σχετίζονται. Ο Σίνγκερ, πάντως, αναφέρεται στα κρέντιτ της ταινίας, αφού ευθύνεται σκηνοθετικά τουλάχιστον για τη μισή.

Ο ίδιος ο Σίνγκερ έχει αρνηθεί τις κατηγορίες, ενώ ο Μαλέκ έσπευσε να διευκρινίσει ότι ανάμεσα στον ίδιο και το σκηνοθέτη υπήρχαν «δημιουργικές διαφορές» πριν καν εμφανιστούν τα σκάνδαλα. Οι πιο πρόσφατες κατηγορίες εναντίον του Σίνγκερ εμφανίστηκαν στο περιοδικό The Atlantic και σε αυτές ο Σίνγκερ κατηγορείται από τέσσερις άντρες ότι έκανε σεξ μαζί τους όταν εκείνοι ήταν ανήλικοι.

«Είναι πολύ άσχημο, η καρδιά μου είναι με όσους εκεί έξω έζησαν τέτοιες καταστάσεις. Είναι απίστευτο ότι συμβαίνουν τέτοια πράγματα, κατανοώ όλα όσα πέρασαν αυτί οι άνθρωποι και στην εποχή του #MeToo, όλα αυτά πρέπει κάποτε να σταματήσουν», είπε ο Μαλέκ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ