Ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει με νέα τραγούδια και μια περιοδεία που ξεκινάει από το Λονδίνο
Πηγή: DRIMTZIAS KOSTAS/ΑΠΕ ΜΠΕ

Μετά από ένα δίσκο και μια συναυλία που ξάφνιασε και συγκίνησε στην αρχή του περασμένου καλοκαιριού με τους Στέρεο Νόβα, ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει στις προσωπικές του μουσικές. Πειραματικός, αλλά ταυτόχρονα και οικείος, επιστρέφει με μια σύντομη περιοδεία με πρώτο σταθμό της το The Garage του Λονδίνου την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, για να παρουσιάσει καινούργιο υλικό (από το νέο του digital E.P. «Περίεργη Ώρα» που περιλαμβάνει τέσσερα τραγούδια και θα κυκλοφορήσει σύντομα) αλλά και τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία.

Για την καινούρια του δουλειά αλλά και τις προθέσεις του για τις συναυλίες που έρχονται ο ίδιος ο Κωνσταντίνος λέει: «Προσπαθώ να εξελίξω τη μουσική μου ώστε να αποκτήσει την ελευθερία που θέλω να έχει, αισθάνομαι πως βρίσκομαι ανάμεσα σε διάσπαρτα στοιχεία και μέσα από εκεί αρχίζω να βρίσκω το κέντρο. Προσπαθώ η μουσική μου, όσο βέβαια μπορεί να γίνει αυτό μέσα από μια ηχητική παραγωγή, να μεταφέρει μια ακατέργαστη δύναμη».

Η περιοδεία ξεκινάει από το Λονδίνο στο The Garage στις 21 Φεβρουαρίου, όπου πριν από τον Κωνσταντίνο θα βρεθεί στη σκηνή η Nalyssa Green με την μπάντα της. Ακολουθεί το Stage Club στη Λάρισα την 1η Μαρτίου και το Fix Factory την επόμενη μέρα, Σάββατο 2 Μαρτίου με opening act τους Tendts.

Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στην Αθήνα με μια μεγάλη συναυλία στο Piraeus Academy, το Σάββατο 30 Μαρτίου την οποία θα ανοίξουν οι Midnight Zero.

Info

Λονδίνο – The Garage, Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου

Λάρισα – Stage Club, Παρασκευή 1 Μαρτίου

Θεσσαλονίκη – Fix Factory, Σάββατο 2 Μαρτίου

Αθήνα – Piraeus 117 Academy, Σάββατο 30 Μαρτίου

Ώρα έναρξης: 22.00

Τιμές εισιτηρίων: Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στα 10 ευρώ  από το Ticket House.

Προπώληση: 12 ευρώ | Ταμείο: 14 ευρώ

Προπώληση:  Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

www.hunteragency.gr

Σημεία προπώλησης:  HUNTER AGENCY

Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608366

Piraeus 117 Academy

Διέυθυνση: Πειραιώς 117

Περιοχή: Γκάζι, Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 3626540

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!