ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η πρώτη live εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα με το τραγούδι της Eurovision (video)

Η πρώτη live εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα με το τραγούδι της Eurovision (video)
Nick Vozaitis/ΑΠΕ ΜΠΕ

Για πρώτη φορά, η Κατερίνα Ντούσκα τραγούδησε ζωντανά το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό, ανεβαίνοντας στη σκηνή του γκαλά της Eurovision στο Άμστερνταμ. Περισσότεροι από 5.000 θεατές στην αρένα AFAS στο Άμστερνταμ παρακολούθησαν το προωθητικό γκαλά της Eurovision, που διοργανώνεται για 11η χρονιά υπό την αιγίδα της EBU. Φέτος το παρών έδωσαν καλλιτέχνες από 28 συμμετοχές. μεταξύ των οποίων και η Κατερίνα Ντούσκα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το «Better Love».

Η Κατερίνα μίλησε στους δεκάδες διαπιστευμένους δημοσιογράφους. Ακόμα και για την πιο πρόσφατη μουσική εκδήλωση που λάτρεψε. «Ήταν μία συναυλία που έκανε η Kimbra στο Λονδίνο. Την αγαπώ. Ήταν όνειρό μου να τη δω ζωντανά. Και τη συνάντησα αμέσως μετά». Όσο για την εμφάνισή της στην σκηνή, δεν αποκάλυψε τίποτα από όσα θα δούμε στην σκηνή του διαγωνισμού στο Τελ Αβίβ. Εμφανίστηκε μόνη και χωρίς χορευτικά, ενώ η εμφάνισή της δεν είχε τίποτα από το ροζ του βίντεο κλιπ, αφού φορούσε ένα μαύρο κορμάκι με μία κάπα.

Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό μαζί με την Κύπρο και συγκεκριμένα στην 16η θέση. Πάντως, στα σχόλια του βίντεο που αναρτήθηκε και στο facebook με την live εμφάνιση της τραγουδίστριας, πολλοί παρατήρησαν ότι η φωνή της Κατερίνας Ντούσκα ήταν αρκετά βραχνή. Άλλοι έσπευσαν να δικαιολογήσουν την τραγουδίστρια λέγοντας ότι είναι άρρωστη, ενώ άλλοι απλά σχολίασαν πως η ερμηνεία της live ήταν πολύ διαφορετική από αυτή που ακούσαμε στο επίσημο βίντεο κλιπ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ