ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιατί η Αντζελίνα δεν δίνει στον Μπραντ το διαζύγιο; Επειδή αποφάσισε, λέει, ότι τον θέλει πίσω

Γιατί η Αντζελίνα δεν δίνει στον Μπραντ το διαζύγιο; Επειδή αποφάσισε, λέει, ότι τον θέλει πίσω
Joel Ryan/Invision/AP

Σε περίπτωση που είστε από εκείνους που ταλαιπωρούνται με τα διαζύγιά τους, σκεφτείτε ότι υπάρχουν και χειρότερα. Το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, ας πούμε, το οποίο σέρνεται από το 2016, επειδή εκείνη έκανε μεν τη αίτηση, αλλά δεν θέλει να το δώσει. Ο λόγος, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Sun είναι ότι άλλαξε γνώμη και τον θέλει, λέει, πίσω. Αυτός ουτε να το ακούσει, βέβαια. 

Σύμφωνα με το άρθρο της βρετανικής εφημερίδας, η 43χρονη σταρ που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ το Σεπτέμβριο του 2016, έχει πλέον αλλάξει γνώμη και θέλει πίσω το σύζυγό της, ώστε να ξαναγίνουν μια ευτυχισμένη οικογένεια, πράγμα πολύ δύσκολο βέβαια, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους τα τελευταία δύο χρόνια. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2014, μετά από οκτώ χρόνια σχέσης, χώρισε επεισοδιακά, με την Τζολί και τον Πιτ να εμπλέκονται σε πολύμηνη και πολύ σκληρή μάχη για την κηδεμονία των παιδιών τους, προτού φτάσουν σε τελική συμφωνία τον Νοέμβρη.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή της Sun όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά από τότε, τουλάχιστον όσον αφορά την πλευρά της Τζολί. «Η Αντζελίνα ξεκαθάρισε στον Μπραντ ότι θέλει να τα ξαναβρούν. Θέλει να ξαναγίνουν οικογένεια και δεν φαίνεται έτοιμη να προχωρήσει με τη ζωή της. Γι' αυτό προβάλει συνεχώς εμπόδια στον Μπραντ για κάθε λεπτομέρεια του διαζυγίου τους», αποκαλύπτει στην εφημερίδα άτομο από το «στενό περιβάλλον» του ζευγαριού. Όπως λέει, όμως, η εφημερίδα, ο Μπραντ απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ωστόσο θέλει να διατηρήσει μια αρμονική σχέση με την πρώην του, για χάρη των έξι παιδιών τους. Πράγμα που αποδείχθηκε ότι δεν είναι και πολύ εύκολο.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια πηγή: «Το μόνο που θέλει ο ίδιος είναι να ξεμπερδεύει με το διαζύγιο, που κανονικά θα έπρεπε να είχε βγει εδώ και έναν χρόνο. Ωστόσο εκείνη δεν το παίρνει με τίποτα απόφαση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ