ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Star Wars: Το τρέιλερ της νέας ταινίας έφτασε - Η συγκινητική επανεμφάνιση της Λέια

Star Wars: Το τρέιλερ της νέας ταινίας έφτασε - Η συγκινητική επανεμφάνιση της Λέια
IMDb

Η πρώτη γεύση από την τελευταία ταινία της τριλογίας του Star Wars που ξεκίνησε με το «Star Wars: Episode VII - The Force Awakens» το 2015 και συνεχίστηκε το 2017 με το «Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi», δημοσιοποιήθηκε από τη Disney.

Μετά την απουσία πίσω από τις κάμερες στο «The Last Jedi», τη σκηνοθεσία ανέλαβε ξανά Τζέι Τζέι Άμπραμς, ο οποίος «υπογράφει» και το σενάριο σε συνεργασία με τον Κρις Τέριο.

Ο τίτλος της πολυαναμενόμενης τελευταίας ταινίας είναι «Star Wars: The Rise of Skywalker» και ανακοινώθηκε στο πλαίσιο του Star Wars Celebration 2019 μέσα από το ίδιο το τρέιλερ!

Στην τελευταία ταινία της τριλογίας εμφανίζεται ξανά η Λέια -με τη βοήθεια υλικού που δεν χρησιμοποιήθηκε στην ταινία του 2015- σε μία συγκινητική σκηνή, καθώς και ο Λουκ, παρότι ο χαρακτήρας του φάνηκε να πεθαίνει στο «Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi».

Επίσης την επανεμφάνισή τους, μεταξύ άλλων, κάνουν και οι Φιν και Πο Ντάμερον.

starwars9


Ρέι (Ντέιζι Ρίντλεϊ), Φιν (Τζον Μπογιέγκα), Πο Ντάμερον (Όσκαρ Άιζακ) / Πηγή: IMDb

Η ιστορία συνεχίζεται μετά την εξαφάνιση του Λουκ Σκαϊγουόκερ στο τελευταίο επεισόδιο. Η Φίσερ, που υποδυόταν την πριγκίπισσα Λέια, συμμετείχε στην ταινία αυτή, όμως πέθανε αιφνιδίως τον Δεκέμβριο του 2016 σε ηλικία 60 ετών έπειτα από καρδιακό επεισόδιο. Μόλις είχε ολοκληρωθεί η ταινία «The Last Jedi» και η Φίσερ επρόκειτο να έχει κεντρικό ρόλο στην επόμενη.

«Δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε πώς θα βρίσκαμε ένα ικανοποιητικό τέλος στην ιστορία του Σκαϊγούκερ χωρίς εκείνη. Δεν επρόκειτο να βρίσκαμε άλλη ηθοποιό ή να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία για να την αντικαταστήσουμε», είχε δηλώσει ο σκηνοθέτης.

«Με τη στήριξη και τις ευλογίες της κόρης της Μπίλι βρήκαμε έναν τρόπο να τιμήσουμε την κληρονομιά της Κάρι και τον ρόλο της ως Λέια στο Επεισόδιο IX χρησιμοποιώντας υλικό που δεν έχει κυκλοφορήσει και το οποίο τραβήξαμε μαζί στο Επεισόδιο VII».

Το «Star Wars: The Rise of Skywalker» θα βγει στη μεγάλη οθόνη στις 20 Δεκεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ