ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρωταγωνίστρια του «Modern Family» έφθασε κοντά στην αυτοκτονία λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας

Πρωταγωνίστρια του «Modern Family» έφθασε κοντά στην αυτοκτονία λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας

Η Σάρα Χάιλαντ, η οποία δίνει τη δική της μάχη με σοβαρά θέματα υγείας που αντιμετωπίζει, όπως είναι η ενδομητρίωση, αλλά και προβλήματα με τους νεφρούς της, προσπαθεί να παραμείνει δυνατή.

«Βάζω αυτό το #tbt εκεί έξω για να υπενθυμίσω στον εαυτό μου ότι μπορώ να φτάσω στο γυμναστήριο», έγραψε η 28χρονη ηθοποιός κάτω από μία φωτογραφία της με μπικίνι που ανέβασε στο Instagram. «Τελευταία έχω επικαλεστεί πολλές δικαιολογίες λόγω του συνεχούς πόνου που έχω από θέματα υγείας. Αλλά όχι πια», προσθέτει.

Το Δεκέμβριο, η Χάιλαντ υποβλήθηκε σε δεύτερη μεταμόσχευση νεφρού καθώς η πρώτη της που έκανε με δωρητή τον πατέρα της, απέτυχε. Στη δεύτερη μεταμόσχευση δωρητής ήταν ο αδελφός της ηθοποιού.

Η σταρ που έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Modern Family» δήλωσε επίσης ότι λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει πάσχει από κατάθλιψη και έχει σκεφτεί να αυτοκτονήσει.



Ωστόσο πλέον η Χάιλαντ προσπαθεί να αλλάξει σελίδα στη ζωή της και να σκέφτεται θετικά, θέλοντας να διαδώσει το μήνυμα ότι οι γυναίκες είναι πιο δυνατές από ό,τι νομίζουν.

«Το σώμα μιας γυναίκας είναι θαυμαστό και μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε βάλουμε στο μυαλό μας», έγραψε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ