ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μετά το τέλος του Game of Thrones, τι; Έρχεται o πέμπτος κύκλος του «Black Mirror» (trailers)

Μετά το τέλος του Game of Thrones, τι; Έρχεται o πέμπτος κύκλος του «Black Mirror» (trailers)

Μια εβδομάδα μετά την αποκάλυψη του πρώτου επίσημου τρέιλερ της πέμπτης σεζόν του «Black Mirror», το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα και από ένα νέο trailer για κάθε ένα από τα τρία επεισόδια που θα την αποτελούν, μαζί με τον τίτλο και μια περίληψή τους.

«Smithereens»

Το πρώτο επεισόδιο, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Άντριου Σκοτ, ακολουθεί την ιστορία ενός ταξιτζή με την δική του ατζέντα, ο οποίος γίνεται το επίκεντρο της προσοχής καθώς η μέρα του ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Στο επεισόδιο αυτό πρωταγωνιστούν επίσης και οι Τόφερ Γκρέις και Ντάμσον Ίντρις.

«Rachel, Jack and Ashley Too»

Σε ένα επεισόδιο, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Μάιλι Σάιρους, ακολουθούμε την ιστορία μιας μοναχικής έφηβης κοπέλας που προσπαθεί να γνωρίσει καλύτερα την αγαπημένη της ντίβα της ποπ, της οποίας η ζωή δεν μοιάζει να είναι τόσο ρόδινη όσο την παρουσιάζουν τα μίντια. Μαζί της πρωταγωνιστούν και οι Άνγκουρι Ράις και Μάντισον Ντάβενπορτ.

«Striking Vipers»

Οι Αντονι Μακί και Γιάια Αμπντούλ Ματίν ΙΙ πρωταγωνιστούν ως δυο παλιοί φίλοι από τα φοιτητικά χρόνια που ξανασυναντιούνται μετά από αρκετά χρόνια, προκαλώντας μια σειρά από γεγονότα που θα αλλάξουν τις ζωές τους για πάντα. Στο επεισόδιο επίσης πρωταγωνιστούν και οι Πομ Κλεμεντίφ, Λούντι Λιν και Νικόλ Μπεχαρί.

Η πέμπτη σεζόν του «Black Mirror» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 5 Ιουνίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ