ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Κάναμε σεξ στα υγρά σεντόνια και λιποθυμήσαμε»: Σάλος με την ακατάλληλη αυτοβιογραφία του Moby

«Κάναμε σεξ στα υγρά σεντόνια και λιποθυμήσαμε»: Σάλος με την ακατάλληλη αυτοβιογραφία του Moby
Richard Shotwell/Invision/AP

Μια γεμάτη ζωή καταχρήσεις και... όργια φαίνεται πως έκανε ο Moby, όπως περιγράφει στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Τhen it Fell Apart».

Το καλοκαίρι του 1999, ο Moby κυκλοφόρησε το άλμπουμ που καθόρισε τη χιλιετία, το Play. Όπως τα άλμπουμ που καθόρισαν γενιές πριν από αυτό, το Play είχε τεράστια απήχηση και "εκτόξευσε" τον Moby.

Ξαφνικά άρχισε να βγαίνει με τους Ντέιβιντ Μπόουι και Λου Ριντ, Κριστίνα Ρίτσι και Μαντόνα παίρνοντας έκσταση για πρωινό (τις περισσότερες μέρες), πίνοντας λίτρα βότκας (καθημερινά) και να κοιμάται με supermodels (τακτικά). Ήταν μια δίαιτα που δεν μπορούσε να διαρκέσει. Και έπειτα κατέρρευσε.

Η αυτοβιογραφία του συνθέτη, φωτογράφου, ακτιβιστή και ταλαντούχου περφόρμερ της αμερικανικής ηλεκτρονικής σκηνής εστιάζει στη δεκαετία αφού απέκτησε τη μεγάλη φήμη.

Ο Moby απαντά στην Portman με photo που ποζάρει μαζί της ημίγυμνος και «απειλεί»: Έχω αποδείξεις

Όταν παραλίγο να χάσει συναυλία στη Νέα Ζηλανδία

Σε ένα από τα κομμάτια του βιβλίου, αναφέρει πως αφού είχε παίξει μουσική σε μια μικρή συναυλία κοντά στο Μουλέν Ρουζ, στο Παρίσι, γύρισε πίσω στο σπίτι της φίλης του Λορέιν, έχοντας πλήρης συνείδηση πως δεν μπορεί να ξενυχτήσει γιατί το επόμενο πρωί θα έπρεπε να φύγει για Νέα Ζηλανδία.

Μια φίλη της Λορέιν, η Μάντι, την οποία περιγράφει ως ένα «πανέμορφο ξωτικό», του έδειξε ενδιαφέρον. Παρά το γεγονός πως είχε πολύ σημαντικές υποχρεώσεις και μια πτήση να προλάβει, ο Moby πήγε στο διαμέρισμά της και αρχικά, όπως περιγράφει, ήθελε να συζητήσουν γιατί «προσπαθούσα να γνωρίσω τον άνθρωπο με τον οποίο θα έκανα σεξ», αλλά η διάθεσή του άρχισε να χαλάει λόγω του νευρικού τσιουάουα της Μάντι.

«Ήθελα να της πω για το ντάτσχουντ της νεκρής γιαγιάς μου, που επίσης λεγόταν Τζορτζ, αλλά άρχισε να με φιλά. Γδυθήκαμε και κάναμε σεξ στα υγρά σεντόνια, ανάμεσα σε λεκέδες από κρασί, ενώ ο σκύλος γρύλιζε δίπλα μας. Μετά το σεξ λιποθυμήσαμε».

Όταν ξύπνησε και είδε πως ήταν η ώρα να φύγει, κατάλαβε πως είχε κλειδωθεί στο διαμέρισμα και η Μάντι δεν ξυπνούσε.

Τελικά του άνοιξε ο σύντροφός της.

Σεξ και ναρκωτικά

Την ώρα που το «Play» πουλάει όλο και περισσότερα αντίτυπα, ο Moby αρχίζει να έχει μεγαλύτερη επιτυχία με τις γυναίκες.

«Για να μην αισθάνομαι ανατριχιαστικός και να νιώθω ηθικά καλά, έλεγα στον εαυτό μου ότι αναζητώ την αγάπη». Η σεξουαλική του ζωή έχει εκτοξευθεί, ωστόσο οι κρίσεις πανικού τον εμποδίζουν από το να κάνει κανονικές σχέσεις. Τη βραδιά του φεστιβάλ Glastonbury, μία φαν του, η Μπεκς, τον ακολουθεί στη σουίτα του ξενοδοχείου του, όπου διεξάγεται ένα πάρτι.

Υπό την επήρεια Ecstasy, ο Moby ξηλώνει έναν καθρέφτη από τον τοίχο και τον φέρνει στο κρεβάτι για να βλέπουν τους εαυτούς τους ενώ κάνουν σεξ.

«Περάσαμε τις επόμενες ώρες κάνοντας σεξ και κοιτάζοντας ο ένας τα μάτια του άλλου», γράφει χαρακτηριστικά.

Μετά από ένα «διάλειμμα» για κοκαΐνη, ο Moby και η Μπεκς συζητούν λίγο ακόμα. Πριν αποκοιμηθούν, ακούγεται από το διπλανό δωμάτιο της σουίτας το τραγούδι Golden Years. «Μπορώ να σου πω κάτι;» ρωτάει ο Moby τη φαν του. «Παρακαλώ» απαντά εκείνη. «Ο Ντέιβιντ Μπάουι είναι γείτονάς μου», της λέει και αποκοιμιούνται.

Μια βραδιά με την Κριστίνα Ρίτσι

Μεταξύ άλλων διασήμων, ο Moby φαίνεται πως είχε και μια μικρή σχέση με την Κριστίνα Ρίτσι, το 2000, όταν ήταν 20 χρονών.

Ο μουσικός περιγράφει πώς κάλεσε τη νεαρή ηθοποιό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του για να πιουν σαμπάνια και εκείνη δέχτηκε.

«Ακούμπησα κάτω το ποτήρι μου και τη φίλησα. Ήμουν με μια έξυπνη, όμορφη σταρ του κινηματογράφου και αυτό επισφράγιζε τους καλύτερους 18 μήνες της ζωής μου», έγραψε.

Το... ακατάλληλο αυτόγραφο

Μια ιστορία από τη ζωή του, που επίσης φαίνεται πως έχει χαραχτεί στη μνήμη του είναι μιας θαυμάστριας που του ζήτησε ένα "απαγορευμένο" αυτόγραφο.

Ο Moby βρισκόταν σε ένα κλαμπ στην Αγία Πετρούπολη, και συνομιλούσε, μεθυσμένος με την κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν «μια ντροπαλή και γλυκιά νεαρή κοπέλα», όπως την περιγράφει, για λογοτεχνία. Τη συζήτησή τους για τον Τολστόι διέκοψε μια γυναίκα με χρυσή φόρμα, η οποία του ζήτησε να της υπογράψει ένα αυτόγραφο στο αιδοίο της.

«Είχα υπογράψει μέχρι τότε χέρια, πόδια, στομάχια, στήθη, λαιμούς, κούτελα, ντραμς, βίβλους, παπούτσια, τζάκετ, αμάξια και αντίτυπα του Μόμπι Ντικ. Ποτέ όμως την περιοχή γύρω από τα γεννητικά όργανα κάποιου. Ήλπιζα να μην ιδρώνει πολύ, οι μαρκαδόροι δεν πιάνουν σε υγρό δέρμα», γράφει ο Moby.

Όταν έφυγε η κόρη του Πούτιν, εκείνος έκανε σεξ με την τολμηρή του θαυμάστρια. Το κίνητρό της; Να ζηλέψει ο πρώην της.

Και μια επική χυλόπιτα από την Lana Del Rey

Το 2006, ο Moby κάλεσε την Lana Del Rey στο διαμέρισμά του. Εκείνη του είπε το εξής: «Moby, πρέπει να γνωρίζεις πως είσαι ο άντρας. Είσαι ένας πλούσιος λευκός από το Κονέκτικατ και ζεις σε ένα ρετιρέ πέντε ορόφων. Είσαι ο άνδρας, δηλ. ο τυπικός εκμεταλλευτής άνδρας. Όπως π.χ. το άτομο που θα κατέληγε στην γκιλοτίνα σε μια επανάσταση», του είπε.

«Δεν ήμουν σίγουρος εάν με πρόσβαλε, οπότε αποφάσισα να εκλάβω το σχόλιό της ως κομπλιμέντο», αναφέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ