ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έξαλλη η Μαντόνα με ομογενή δημοσιογράφο: «Με κάνει να νιώθω σαν βιασμένη»

Έξαλλη η Μαντόνα με ομογενή δημοσιογράφο: «Με κάνει να νιώθω σαν βιασμένη»
(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Έξαλλη είναι η Μαντόνα με την ομογενή δημοσιογράφο Βανέσα Γρηγοριάδη, η οποία έγραψε ένα αφιερωματικό άρθρο στους New York Times για τη βασίλισσα της ποπ. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, νιώθει σαν βιασμένη, ενώ δήλωσε ότι μετάνιωσε που πέρασε έστω και πέντε λεπτά μαζί της.

«Το να πω πως απογοητεύτηκα με το άρθρο είναι λίγο. Φαίνεται πως δεν μπορείς να φτιάξεις την κοινωνία και την ατέρμονη ανάγκη της να υποτιμά, δυσφημίζει και να υποβαθμίζει εκείνο που γνωρίζει πως είναι καλό. Ειδικά τις ισχυρές, ανεξάρτητες γυναίκες», έγραψε η Μαντόνα στο Instagram. Και συνεχίζει:

«Η δημοσιογράφος που έγραψε αυτό το άρθρο πέρασε ημέρες, ώρες και μήνες μαζί μου. Προσκλήθηκε σε έναν κόσμο που πολύς κόσμος δεν έχει την ευκαιρία να δει, αλλά επέλεξε να εστιάσει σε ασήμαντα και επιφανειακά ζητήματα, όπως η προέλευση ενός επίπλου μου, το ύφασμα στις κουρτίνες μου και ατελείωτα σχόλια πάνω στην ηλικία μου, η οποία δεν θα είχε αναφερθεί καν αν ήμουν άντρας! Λυπάμαι που πέρασα έστω και 5 λεπτά μαζί της. Με κάνει να νιώθω σαν βιασμένη. Και ναι μου επιτρέπεται να χρησιμοποιήσω αυτήν την αντιστοιχία εφόσον έχω βιαστεί στα 19 μου. Μια επιπλέον απόδειξη πως οι New York Times είναι ένας από τους ιδρυτές της πατριαρχίας. Και λέω- ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ που έχει ποτίσει βαθιά το ύφασμα της Κοινωνίας. Ποτέ δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι για να την εξαλείψω», καταλήγει η Μαντόνα.

https://www.instagram.com/p/ByXoF3NBl8j

ΔΗΜΟΦΙΛΗ