ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Ιρίνα Σάικ δεν φαίνεται στενοχωρημένη από το χωρισμό -Βομβαρδίζει το Instagram με σέξι φωτογραφίες

Η Ιρίνα Σάικ δεν φαίνεται στενοχωρημένη από το χωρισμό -Βομβαρδίζει το Instagram με σέξι φωτογραφίες
Charles Sykes/Invision/AP

Για το Μπράντλεϊ Κούπερ δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά, αλλά η Ιρίνα Σάικ δείχνει να ξεπερνάει μια χαρά το χωρισμό τους. Ίσως και δύο χαρές. Για όσους την παρακολουθούν στο Instagram, πάντως, πολλές χαρές. 

Την Πέμπτη το βράδυ η Ιρίνα Σάικ επανήλθε και στις πασαρέλες. Και δεν επανήλθε απλώς, αλλά μάγεψε. Το μοντέλο πέταξε από την Ισλανδία στην Ιταλια, όπου και έλαβε μέρος στην επίδειξη μοδας για τα 90 χρόνια της LUISAVIAROMA. Η Ιρίνα φορούσε ένα, ας το πούμε απλώς εντυπωσιακό, δερμάτινο εφαρμοστό φόρεμα, του σχεδιαστή Ermanno Scervino, με ασορτί μαύρα δερμάτινα γάντια και λεπτό μαύρο καλσόν. Και δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε τις αντιδράσεις που προκάλεσε, η φωτογραφία μιλάει από μόνη της.

https://www.instagram.com/p/Byr9UTlI8ol

Λίγες μέρες νωρίτερα, και μόλις λίγα 24ωρα μετά το χωρισμό της από τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της, Μπράντλεϊ Κούπερ, η 33χρονη Ρωσίδα καλλονή δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τη φωτογράφιση που έκανε στην Ισλανδία για λογαριασμό ιταλικής εταιρείας εσωρούχων. Η μία ειδικά, άφησε τον πλανήτη άφωνο. Πιθανώς και τον ίδιο τον Κούπερ, αν και όπως λέει το γνωστό ρητό, μετά από την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Ούτε και το μεγαλύτερο...

https://www.instagram.com/p/ByjEWmAHp1J

ΔΗΜΟΦΙΛΗ