ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Γούπι Γκόλντμπεργκ έκανε την Μπέλα Θορν να κλάψει για τις γυμνές φωτογραφίες της

Η Γούπι Γκόλντμπεργκ έκανε την Μπέλα Θορν να κλάψει για τις γυμνές φωτογραφίες της
SCREEN GRAB

Για πολλούς η απόφαση της Μπέλα Θορν να δημοσιεύσει η ίδια τις γυμνές φωτογραφίες της (gallery) και να μην πέσει θύμα ενός χάκερ που την απειλούσε να τις διαρρεύσει, είναι γενναία, αλλά η σταρ του κινηματογράφου δέχτηκε μια αντίθετη, σκληρή κριτική από ένα άτομο με επιρροή που την έκανε να ξεσπάσει.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Γούπι Γκόλντμπεργκ μίλησε από το πάνελ της εκπομπής «The View» για το περιστατικό, αλλά δεν είπε όσα θα ήθελε –ίσως- η Θορν να ακούσει.

«Από τη στιγμή που είσαι διάσημη, δεν με νοιάζει πόσων χρονών... δεν τραβάς γυμνές φωτογραφίες του εαυτού σου. Μόλις τραβήξεις αυτή τη φωτογραφία πηγαίνει στο cloud και είναι διαθέσιμη σε οποιονδήποτε χάκερ θελήσει να την πάρει. Και αν δεν το ξέρεις πια αυτό το 2019, λυπάμαι, αλλά είναι πρόβλημα. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό», ανέφερε η Γκόλντμπεργκ στην εκπομπή.

Η Θορν ξέσπασε μέσω Instagram και με δάκρυα στα μάτια είπε: «Με κάλεσαν στο "The View" αλλά ειλικρινά δεν έχω όρεξη να δεχτώ επίθεση από μια ομάδα μεγαλύτερων γυναικών για το σώμα μου και τη σεξουαλικότητά μου. Θέλω απλά να πω ότι βλέποντας αυτήν τη συνέντευξη ένιωσα πολύ άσχημα για τον εαυτό μου. Ελπίζω να είσαι χαρούμενη. Αλήθεια. Αλήθεια ελπίζω να είσαι γ@@@να περήφανη για τον εαυτό σου. Είσαι τρελή που σκέφτεσαι τόσο απαίσια πράγματα για μία τόσο φρικτή κατάσταση».

https://www.instagram.com/p/By3PqB_nyDD
https://www.instagram.com/p/By3VVGrHCXo

Δείτε τις επίμαχες φωτογραφίες που ανέβασε στο Twitter στην gallery.

Δεν έμεινε μόνο στα βίντεο στο Instagram story αλλά δημοσίευσε και ένα κείμενο, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Δεν μπορεί μια κοπέλα να στείλει στο αγόρι της, που της λείπει, σέξι φωτογραφίες, που δείχνουν πράγματα τα οποία έχει ξαναδεί; Πρέπει ως γυναίκα να φοβάμαι να κυκλοφορώ στο σπίτι μου, να χρησιμοποιώ το τηλέφωνό μου να κάνω οτιδήποτε; Νιώθω προσβεβλημένη για λογαριασμό όλων των ατόμων που έχουν τραβήξει μια σέξι φωτογραφία, για λογαριασμό της Τζένιφερ Λόρενς που αισθάνεται σαν να τη βίασαν δημόσια, και για λογαριασμό κάθε ατόμου που έχει αυτοκτονήσει επειδή κάποιος διέρρευσε τις γυμνές φωτογραφίες του».

7df07b8410518bf2e34e3cda7d39f0e9 467625

ΔΗΜΟΦΙΛΗ