ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Μέγκαν Μαρκλ κάνει το Χάρι... Αμερικανάκι: Ο αγώνας μπέιζμπολ και τα μπλουζάκια του Άρτσι

Η Μέγκαν Μαρκλ κάνει το Χάρι... Αμερικανάκι: Ο αγώνας μπέιζμπολ και τα μπλουζάκια του Άρτσι
AP Photo/Tim Ireland

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει βαλθεί να αλλάξει τα πάντα στη βρετανική βασιλική οικογένεια, αυτό είναι φανερό. Και αρχίζει, εξαμερικανίζοντας τον πρίγκιπα Χάρι. Οι δύο τους πήγαν σε αγώνα μπέιζμπολ, ανάμεσα σε δύο διάσημες αμερικανικές ομάδες, όπου εκείνη ήταν σαν στο σπίτι της κι εκείνος λίγο... έξω από τα νερά του.   

Η νέα δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Μάρκλ φωτογραφήθηκε επαρκώς. Τα μεγάλα χαμόγελα και η εντυπωσιακή σιλουέτα της Μέγκαν, που γέννησε μόλις πριν από δύο μήνες, ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση. Η ίδια η εμφάνιση της Μέγκαν στον αγώνα, όμως, ήταν από μόνη της μια είδηση. Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο Χάρι θα παρευρεθεί μόνος του στον αγώνα μεταξύ των New York Yankees και των Boston Red Sox, που γινόταν στο Λονδίνο. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή τον ακολούθησε και η Μέγκαν.

AP 19180597185443

AP Photo/Tim Ireland

Οι δύο τους, πριν ξεκινήσει ο αγώνας, πήγαν στα αποδυτήρια και των δύο ομάδων. Εκεί περίμενε και την Μέγκαν μια έκπληξη: βρήκε ένα μακρινό συγγενή της. Ένας από τους παίκτες τής είπε: «Δεν ξέρω αν το έχεις ακούσει, αλλά με κάποιο τρόπο, ο προ, προ, προ, προ, προ, προ, προ... είμαστε οικογένεια με κάποιο τρόπο» και εκείνη τον αγκάλιασε.

«Υπάρχει κάποιος άλλος που θέλει να ισχυριστεί ότι είναι οικογένεια», αστειεύτηκε ο Χάρι.

AP 19180610258044

AP Photo/Tim Ireland

Οι δύο ομάδες έκαναν επίσης δώρα στο ζευγάρι για το γιο τους, τον Άρτσι. Δύο μπλουζάκια, μεγέθους πολύ έξτρα σμολ, που θα βάλουν το βασιλικό μωρό στο κλίμα του μπέιζμπολ πριν καλά - καλά μπουσουλήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ