ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τι έκανε ο Τζέισον Στέιθαμ και έγινε viral; Το απίστευτο βίντεο που σαρώνει στο internet

Τι έκανε ο Τζέισον Στέιθαμ και έγινε viral; Το απίστευτο βίντεο που σαρώνει στο internet
Evan Agostini/Invision/AP

Η τελευταία τρέλα του internet λέγεται #bottlecapchallenge. Σε εμάς μπορεί να φαίνεται τρελό, αλλά για τον Τζέισον Στέιθαμ αποδείχθηκε παιχνιδάκι... 

Τι πρέπει να κάνεις αν αποδεχθείς το #bottlecapchallenge; Να βάλεις μπροστά σου ένα μπουκάλι με βιδωτό καπάκι και με μια ανάποδη στροφή -στο στιλ των πολεμικών τεχνών- να καταφέρεις να ξεβιδώσεις με μια κλωτσιά το καπάκι χωρίς να πέσει το μπουκάλι.

Ακούγεται αστείο, αλλά δεν είναι. Ούτε και εύκολο φυσικά, γι' αυτό και έχει δώσει στιγμές γέλιου στο internet με την προσπάθεια πολλών να το πετύχουν.

Τελικά το #bottlecapchallenge βρήκε νικητή κι αυτός είναι Τζέισον Στέιθαμ, ο πολυτάλαντος Βρετανός ηθοποιός που είναι γνωστό ότι έχει εκπαιδευτεί στις πολεμικές τέχνες.

https://www.instagram.com/p/BzYT3WpBDfe

Ο Στέιθαμ, που έχει γίνει διάσημος τόσο μέσα από ταινίες δράσης όσο και ως πρωταγωνιστής στα φιλμ του φίλου του, Γκάι Ρίτσι, κάνει την κίνηση με αξιοθαύμαστη ψυχραιμία και το αποτέλεσμα σε αφήνει με ανοιχτό το στόμα. Είναι περιττό να πούμε πόσο απόλυτη ακρίβεια κινήσεων χρειάζεται για να πετύχεις κάτι τέτοιο...

Ο Στέιθαμ τα κατάφερε τόσο καλά που θεωρείται αυτή τη στιγμή ο «βασιλιάς» του challenge, το οποιο φυσικά συνεχίζεται. Ο ίδιος, στην ανάρτησή του, έγραψε ότι προκαλεί τον Γκάι Ρίτσι να το δοκιμάσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ