ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέιτ Μίντλετον: Κάνει ιστιοπλοΐα και την παράσταση κλέβει το... σορτσάκι της

Κέιτ Μίντλετον: Κάνει ιστιοπλοΐα και την παράσταση κλέβει το... σορτσάκι της
Peter Nicholls/Pool Photo via AP

Ο Ιστιοπλοϊκός αγώνας στον οποίο έλαβε μέρος η Κέιτ Μίντλετον ήταν για καλο σκοπό. Άλλο που η προσοχή όλων επικεντρώθηκε στο σορτσάκι της, συνήθως συντηρητικής, Δούκισσας.  

Όπως κάθε χρόνο η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ συμμετείχαν στη ρεγκάτα που διοργανώνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Και για μια ακόμη φορά ο ένας διαγωνίστηκε ενάντια στον άλλον. Κάθε ιστιοπλοϊκό που συμμετείχε στη ρεγκάτα εκπροσωπούσε έναν από τους 8 φιλανθρωπικούς οργανισμούς που στηρίζει το ζευγάρι και η νικήτρια ομάδα θα βραβευτεί με την Κούπα του Βασιλιά.

Όμως, τις εντυπώσεις έκλεψε η Κέιτ Μίντλετον η οποία εμφανίστηκε ντυμένη πιο σπορ από ό,τι συνήθως και στη συνέχεια εξέπληξε άπαντες με την αλλαγή που έκανε στο ντύσιμό της. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ έβαλε ένα σορτς και ένα πόλο μπλουζάκι, έπιασε τα μαλλιά της κοτσίδα, έβαλε το καπέλο της και πήρε θέση στο ιστιοπλοϊκό.

Στην πρώτη φάση του αγώνα η Κέιτ Μίντλετον φορούσε μια παντελόνα L.K.Bennett -αξίας 150 λιρών- και ένα ριγέ μπλουζάκι από τα Sandro -αξίας 135 λιρών- και φυσικά τα αγαπημένα της sneaker τα περίφημα λευκά Superga που φοράει πάντα.

Η Κέιτ Μίντλετον ενάμιση χρόνο μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Λούις φαίνεται ότι έχει βρει πλήρως τη φόρμα της. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ ακολουθεί το δικό της πρόγραμμα διατροφής και γυμνάζεται πολύ.

Πολύ πριν γίνει δούκισσα του Κέιμπριζ, από παιδί ακόμη είχε έφεση στα σπορ. Κάτι που το αποδεικνύει σε κάθε περίπτωση που τα βασιλικά της καθήκοντα απαιτούν να συμμετέχει σε κάποιο άθλημα.

AP 19220619628479

Με τη μικρή Σάρλοτ, που δεν δείχνει να παίρνει τα πράγματα πολύ στα σοβαρά... @Andrew Matthews/Pool Photo via AP

Οι Κέιμπριτζ έχουν επιστρέψει στη Μεγάλη Βρετανία και αυτές τις ημέρες κινούνται μεταξύ Λονδίνου και Σάντριγχαμ όπου έχουν το δικό τους σπίτι στο Anmer Hall. Το ζευγάρι μαζί με τα τρία του παιδιά και τους γονείς της Κέιτ Μίντλετον βρέθηκε στα τέλη του Ιουλίου στην Καραϊβική.

Όλοι μαζί για 10 περίπου ημέρες έμειναν στο Μιστίκ το διάσημο ιδιωτικό νησί για λίγους και εκλεκτούς.

Τα αποτελέσματα της 10ήμερης παραμονής της στην Καραϊβική ήταν ορατά, αφού η Κέιτ Μίντλετον για μια ακόμη φορά εμφανίστηκε -εκτός από πλήρως ανανεωμένη στο πρόσωπο- και μαυρισμένη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ