ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βενετία 2019: Η Μόνικα Μπελούτσι, ο Βενσάν Κασέλ και τα παγωμένα τους χαμόγελα στην κοινή φωτογραφία

Βενετία 2019: Η Μόνικα Μπελούτσι, ο Βενσάν Κασέλ και τα παγωμένα τους χαμόγελα στην κοινή φωτογραφία
Arthur Mola/Invision/AP

Οι πρώην σύζυγοι, Μόνικα Μπελούτσι και Βενσάν Κασέλ, οι οποίοι έχουν αποκτήσει μαζί 2 κόρες, πόζαραν στο ίδιο καρέ στην προβολή της νέας έκδοσης της ταινίας του 2002, «Μη αναστρέψιμος», στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφoυ της Βενετίας. Πρωταγωνιστής του καρέ, όμως, ήταν τα παγωμένα τους χαμόγελα. Ιδιαίτερα εκείνης... 

Ήταν παντρεμένοι από το 1999 μέχρι το 2013, απέκτησαν μαζί δύο κόρες, αλλά πλέον έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Πολύ χωριστούς. Τόσο χωριστούς που όταν αποφάσισαν (απαιτήθηκε μάλον) να ποζάρουν μαζί, φροντισαν να υπάρχει ανάμεσά τους απόσταση ασφαλείας και ένας τρίτος άνθρωπος.

Ο λόγος για τη Μόνικα Μπελούτσι και τον πρώην σύζυγό της Βενσάν Κασέλ, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μαζί για πρώτη φορά από το χωρισμό τους, με την αφορμή της προβολής της νέας έκδοσης της ταινίας «Μη αναστρέψιμος» του 2002, στο 76ο Φεστιβάλ Βενετίας.

AP 19243498455643

Arthur Mola/Invision/AP

Το πρώην ζευγάρι πόζαρε μαζί με το σκηνοθέτη της ταινίας, Γκασπάρ Νοέ, που ήταν ο μόνος πραγματικά χαρούμενος της στιγμής. Κι οι δυο τους, φυσικά, έκαναν ότι είναι δυνατόν για να δείχνουν υπέροχοι και άνετοι. Η 54χρονη Ιταλίδα ηθοποιός έλαμπε μέσα στο μαύρο κοστούμι της, ενώ ο Κασέλ, στα κατάλευκα, ήταν πράγματι πιο γοητευτικός από ποτέ.

Το προηγουμενο βράδυ, ο Κασέλ είχε εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί μαζί με τη σύζυγό του, την μόλις 22 Μαΐων Τίνα Κουνακέι. Οι απόψεις για το ποια από τις δύο γυνίκες -η πρώην ή η νυν- είναι πιο εντυπωσιακή, διίστανται...

AP 19242608147237

Joel C Ryan/Invision/AP

ΔΗΜΟΦΙΛΗ