ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νίκι Μινάζ: Σταματάει το τραγούδι - ή τουλάχιστον έτσι μας... απειλεί

Νίκι Μινάζ: Σταματάει το τραγούδι - ή τουλάχιστον έτσι μας... απειλεί
Charles Sykes/Invision/AP

Την απόσυρσή της από τη μουσική βιομηχανία ανακοίνωσε η Νίκι Μινάζ, λέγοντας ότι θέλει να κάνει οικογένεια

Η 36χρονη ράπερ δημοσίευσε ένα tweet το πρωί της Πέμπτης που έγραφε: «Αποφάσισα να συνταξιοδοτηθώ και να κάνω την δική μου οικογένεια. Το ξέρω πως θα χαρείτε παιδιά. Όσο για τους θαυμαστές μου, να συνεχίσετε να με ακούτε μέχρι το θάνατό μου», έγραψε, συνοδεύοντας το tweet με διάφορα emojis.

Η Νίκι Μινάζ, που εκτός από την μουσική της έχει γίνει γνωστή για τις προκλητικές φωτογραφίες της, πήρε αυτή την ξαφνική απόφαση προκειμένου να κάνει παιδιά με το νέο της σύντροφο, Κένεθ Πέτι. Μάλιστα, άλλαξε ακόμη και το επίθετό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από Μινάζ το έκανε «κυρία Πέτι», έχοντας προηγουμένως αποκαλύψει πως σχεδιάζει να παντρευτεί με το σύντροφό της μέσα στις επόμενες 80 ημέρες.

https://www.instagram.com/p/B2ARiS9nYMa

Μιλώντας στα μέσα Αυγούστου, είχε πει: «Καταθέσαμε για άδεια γάμου αλλά έπρεπε να πάμε εμείς να την πάρουμε. Επειδή όμως ταξίδευα, όταν επέστρεψα έπρεπε να την ανανεώσουμε και πάλι. Από εκείνη την ώρα, έχεις 90 ημέρες για να παντρευτείς. Αυτό συνέβη πριν από μία εβδομάδα, επομένως έχουμε άλλες 80 ημέρες. Έχω ακόμη πολύ δουλειά με το άλμπουμ μου και δεν θέλω να κάνω τον γάμο μου τώρα. Θα παντρευτούμε αργότερα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ