ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

To «The Irishman» του Μάρτιν Σκορτζέζε, έχει νέο trailer – Και φαίνεται όλο και καλύτερο

To «The Irishman»  του Μάρτιν Σκορτζέζε, έχει νέο trailer – Και φαίνεται όλο και καλύτερο
IMDB

Οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι πρωταγωνιστούν στη νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, The Irishman, η οποία αποτελεί παραγωγή του Netflix. Σε λίγες μέρες η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους, πριν την προβολή της στην ψηφιακή πλατφόρμα και μόλις δόθηκε στην κυκλοφορία το τελικό -και εκπληκτικό- trailer

Tο «The Irishman» είναι η κινηματογραφική μεταφορά του best-seller «I Heard You Paint Houses» (2003) του Τσαρλς Μπραντ. Το βιβλίο και η ταινία αφηγούνται την αληθινή ιστορία του Φρανκ Σίραν, διαβόητου γκάνγκστερ και μέλους του μεγαλύτερου συνδικάτου, στο οποίο ήταν επικεφαλής ο Τζίμι Χόφα. Ο Σίραν θεωρείται υπεύθυνος για το θάνατο του Χόφα. Είναι μια επική ιστορία για το οργανωμένο έγκλημα στη μεταπολεμική Αμερική, όπως την αφηγείται ο βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου Φρανκ Σίραν, ένας απατεώνας και πληρωμένος δολοφόνος που δούλεψε μαζί με μερικές από τις πιο γνωστές εγκληματικές προσωπικότητες του 20ου αιώνα.

MV5BZjM3NzA4YWEtNjI4Yi00NWJhLWI1ODEtOWRlOGMxOWMwNzFiXkEyXkFqcGdeQXVyNDIyNjA2MTk. V1

@IMDB

Η ταινία εκτείνεται σε αρκετές δεκαετίες και καταγράφει ένα από τα μεγαλύτερα, άλυτα μυστήρια της αμερικάνικης σύγχρονης ιστορίας, την εξαφάνιση του Τζίμι Χόφα, θρυλικού αφεντικού εργατικής ένωσης και μαφιόζου και δίνει μια νέα οπτική για τα παρασκήνια της Μαφίας και τις διασυνδέσεις της με την πολιτική.

MV5BNzY1NmY3NmYtZGIxNy00N2U4LThjYWUtZTI2ZWJiNDdiZGEyXkEyXkFqcGdeQXVyNzkyOTM2MzY. V1

@IMDB

Η πρεμιέρα της ταινίας στο Alice Tully Hall του Lincoln Center, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης έχει προγραμματιστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ η ταινία θα βγει στις περισσότερες χώρες πριν την πρεμιέρα της στο Netflix. Το ίδιο ισχύει και για την Ελλάδα.

Μέχρι τότε, το νέο trailer του The Irishman υπόσχεται πολλά:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ