ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βαλερί Τριερβελέρ: Ο έρωτας με παίκτη του ράγκμπι, το νέο βιβλίο και οι διακοπές στην Ελλάδα

Βαλερί Τριερβελέρ: Ο έρωτας με παίκτη του ράγκμπι, το νέο βιβλίο και οι διακοπές στην Ελλάδα
Instagram

Ο χωρισμός της από το Φρανσουά Ολάντ ήταν επεισοδιακός, αφού προέκυψε μετά τις αποκαλύψεις του γαλλικού τύπου ότι ο τότε Πρόεδρος της Γαλλίας είχε ερωτική σχέση με την κατά πολύ νεότερή του, Ζιλί Γκαγιέ. Τον Ιανουάριο του 2014, η Βαλερί Τριερβελέρ αποχώρησε από το παλάτι των Ηλυσίων όπου συζούσε με τον Ολάντ και λίγο αργότερα, για να τον εκδικηθεί εξέδωσε ένα βιβλίο με τις εμπειρίες της δίπλα στον Ολάντ αλλά και το καθεστώς ανελευθερίας μέσα στο οποίο έζησε στο Μέγαρο των Ηλυσίων. 

Το βιβλίο της προκάλεσε σάλο, καθώς μέσα από αυτό αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες και για τη σχέση του Γάλλου προέδρου με την Γκαγιέ που οδήγησε στο χωρισμό της Τριερβελέρ από τον Ολάντ.

Tις πρώτες 15 ημέρες στα βιβλιοπωλεία το μπεστ σέλερ της πρώην πρώτης κυρίας της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ πούλησε 442.000 αντίτυπα, σύμφωνα με τον εκδότη. Και η Βαλερί Τριερβελέρ βρέθηκε με 1,3 εκατομμύρια ευρώ, χάρη στο «Ευχαριστώ για αυτή τη στιγμή». Συνολικά πούλησε πάνω από 600.000 αντίτυπα. Ήταν μια πρωτοφανής επιτυχία τόσο για τον εκδοτικό οίκο όσο και για τη συγγραφέα.

AP 17220417066077

H σχέση της Τριερβελέρ με τον Ολάντ υπήρξε πολύ παθιασμένη, αλλά τελείωσε πολύ άδοξα. (@AP Photo/Francois Mori, File)

Τώρα, όμως, όλα αυτά είναι παρελθόν

Τον προηγούμενο μήνα η Τριερβελέρ κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της με τίτλο On se donne des Nouvelles με πρώτη έκδοση στα 250.000 αντίτυπα. Όλοι περιμένουν να διαβάσουν ακόμα λίγα αποσπάσματα από τη ζωή της πίσω από τις βαριές πόρτες των Ηλυσίων, αλλά η 54χρονη Βαλερί δεν ασχολείται πλέον με αυτό το κεφάλαιο της ζωής της, καθώς έχει ανοίξει νέο: Το 46χρονο Ρομέν Μαζελάν, πρώην παίκτη του ράγκμπι και έρωτα της ζωής της.

Screen Shot 2019 10 07 at 09.50.57 copy

@Instagram

Οι δυο τους συναντήθηκαν ως από κοινού ανάδοχοι ενός κοριτσιού που πάσχει από μια σπάνια νευρολογική πάθηση. Όπως λέει η ίδια η Τριερβελέρ, δεν επρόκειτο για κεραυνοβόλο έρωτα αλλά για μια βαθιά αγάπη που γεννήθηκε και καλλιεργήθηκε ανάμεσα στην ίδια και τον αθλητικό σύμβουλο.

Αφοσιωμένη στο νέο της σύντροφο και τη φιλανθρωπία η διάσημη δημοσιογράφος δεν δίστασε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή ανοιχτά, δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά που το κάνει. Η Βαλερί έχει αφήσει πίσω τη ζωής της με τον Ολάντ τον οποίο όπως ομολογεί δεν έχει συναντήσει ποτέ ξανά, από το 2014.

Το ζευγάρι έκανε διακοπές στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι. Η Τριερβελέρ ερχόταν στη χώρα μας και την εποχή που ήταν ζευγάρι με τον Ολάντ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ