ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Άνιστον: Διατηρούσε κρυφό λογαριασμό στο Instagram για... προπόνηση - Ρεκόρ followers

Τζένιφερ Άνιστον: Διατηρούσε κρυφό λογαριασμό στο Instagram για... προπόνηση - Ρεκόρ followers
Richard Shotwell/Invision/AP

Σπάει τα κοντέρ στο Instagram η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία με τρεις αναρτήσεις όλες κι όλες έχει ξεπεράσει τους 13 εκατομμύρια followers... 

H ηθοποιός κατάφερε, μέσα σε ελάχιστες ώρες, να εκθρονίσει τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ καθώς έσπασε το ρεκόρ Γκίνες για τους 1 εκατομμύριο followers, μέσα σε μόλις πέντε ώρες και 16 λεπτά, ξεπερνώντας το ρεκόρ του πριγκιπικού ζεύγους.

Η ηθοποιός δύο μέρες μετά την πρώτη viral ανάρτησή της, έχει φτάσει τους 13 εκατομμύριο followers. Την Τετάρτη η Άνιστον φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ «Jimmy Kimmel Live!» και μίλησε για το τεράστιο ενδιαφέρον που προκάλεσε στο Instagram. Αποκάλυψε, επίσης, ότι διατηρούσε έναν κρυφό λογαριασμό, προκειμένου να κάνει «εξάσκηση» και να καταλάβει πώς δουλεύει η πλατφόρμα.

Η Άνιστον μπορεί να άργησε να δημιουργήσει προφίλ στο Instagram, όμως φαίνεται ότι είναι αποφασισμένη να κρατήσει ζωντανή την επαφή της με τους εκατομμύρια διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές της.

Στην τελευταία της δημοσίευση, πριν από λίγες ώρες, η ηθοποιός ανέβασε δυο φωτογραφίες της. Μια από την παιδική της ηλικία και μια από το σήμερα. «Με στιλ, τότε και τώρα», έγραψε στη λεζάντα:

https://www.instagram.com/p/B3ut14EBFKY

ΔΗΜΟΦΙΛΗ