ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

4.500 χιλιόμετρα με τα πόδια: Ο Μάικ Πόσνερ ολοκλήρωσε μία πρόκληση ζωής

4.500 χιλιόμετρα με τα πόδια: Ο Μάικ Πόσνερ ολοκλήρωσε μία πρόκληση ζωής
AP PHOTO

Ο γνωστός Αμερικανός τραγουδιστής, Μάικ Πόσνερ, πέτυχε ένα απίστευτο κατόρθωμα. Διέσχισε με τα πόδια την απόσταση από το Νιού Τζέρσεϊ στην Καλιφόρνια.

Ο 31 ετών τραγουδιστής-τραγουδοποιός, ποιητής και δισκογραφικός παραγωγός διέσχισε 4.588 χιλιόμετρα σε περίοδο έξι μηνών, σύμφωνα με το TMZ.

Ο Μάικ Πόσνερ έφθασε στην παραλία Βένις και γιόρτασε με βουτιές στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Ο τραγουδιστής του "I Took a Pill in Ibiza" δημοσίευσε τους πανηγυρισμούς του στα social media.

«Το όνομά μου είναι ο Μάικ Πόσνερ και διέσχισα την Αμερική», είναι η λεζάντα στο βίντεο που δημοσίευσε. «Συνεχίζω».

Σε ανάρτησή του στο Facebook, τονίζει πως δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος μετά από αυτό το ταξίδι.

«Γνωρίζω πως δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος σε σχέση με όταν ξεκίνησα το ταξίδι. Είμαι πιο αυθεντικός. Πιο αληθινός. Πιο πολύ ο εαυτός μου. Και αυτό είναι το μόνο τρόπαιο που χρειάζομαι».

Ο Πόσνερ διένυε περίπου 38 με 39 χιλιόμετρα κάθε μέρα στο εξάμηνο ταξίδι του. Τον Αύγουστο τον δάγκωσε ένας μικρός κροταλίας στο Κολοράντο. Πέρασε λίγες μέρες στο νοσοκομείο, προτού συνεχίσει το ταξίδι του με τη βοήθεια περιπατητήρα.

Αποφάσισε να διασχίσει την Αμερική προς τιμήν τού αείμνηστου πατέρα του, Τζον Πόσνερ και του εκλιπόντος DJ Avicii και είχε τονίσει στο παρελθόν πως ο ταξίδι του είχε τριπλό στόχο: «να ευχαριστηθώ της ζωή και να βοηθήσω και άλλους να ευχαριστηθούν τη δική τους, να είμαι όσο το δυνατόν πιο αυθεντικός, να βοηθήσω και άλλους να κάνουν την υπέρβαση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ