ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπέρδεψαν τη σύντροφο του Κιάνου Ριβς με την Έλεν Μίρεν - Κι εκείνη δήλωσε κολακευμένη

Μπέρδεψαν τη σύντροφο του Κιάνου Ριβς με την Έλεν Μίρεν - Κι εκείνη δήλωσε κολακευμένη
AP Photo/AP Photo

«Στο Χόλιγουντ, αν δεν είσαι 25 χρονών, είσαι απ' ευθείας 70», έγραψε μια θαυμάστρια του Κιάνου Ριβς στο Τwitter, όταν οι άνθρωποι άρχισαν να λένε ότι μπέρδεψαν τη σύντροφό του με την Έλεν Μίρεν. Δεν έχει άδικο. Και βέβαια, αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο Χόλιγουντ...

Η ίδια η Έλεν Μίρεν δήλωσε «κολακευμένη» που οι άνθρωποι τη μπέρδεψαν με τη σύντροφο του Κιάνου Ριβς, κάτι καθόλου παράξενο. Η αλήθεια είναι ότι η Μίρεν, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να δείχνει και νεώτερη από την Αλεξάντρια Γκραντ και πάντως είναι πολύ πιο προσεγμένη. Τσιτωμένη όχι, αλλά ας συμφωνήσουμε όλοι ότι κάτι μικροδιορθωτικές τις έχει κάνει. Κανένα μάγουλο δεν στέκεται τόσο ψηλά χωρίς βοήθεια στα 74. Σε κάθε περίπτωση, ό,τι κι αν έχει κάνει, το έχει κάνει εξαιρετικά και χωρίς να αλλοιώσει το πρόσωπό της και μπράβο της. Η Γκραντ από την άλλη είναι μόλις 46 ετών (ή 49 σύμφωνα με κάποιες άλλες αναφορές, που δεν έχει και μεγάλη διαφορά) και έχει επιλέξει να αφήσει τα μαλλιά της να γκριζάρουν, ενώ το πρόσωπό της δεν έχει υποστεί καμία διόρθωση.

Μετά τα αρχικά σχόλια και τις αναλύσεις επί αναλύσεων που ακολούθησαν, ήρθε και το κερασάκι: οι χρήστες άρχισαν να γράφουν στα social media ότι μπέρδεψαν την 40+ Αλεξάντρια με την 70+ Έλεν Μίρεν. Η ηθοποιός ενθουσιάστηκε με τη σύγκριση. «Την είδα», είπε στο Entertainment Tonight. «με κολακεύει πολύ η σύγκριση, διότι είναι προφανώς ένα αξιαγάπητο κορίτσι».

Η ηθοποιός είπε ότι η ίδια γνωρίζει πολύ καλά τον Κιάνου Ριβς, καθώς εκείνος είχε κάνει μια ταινία με το σύζυγό της, Τέιλορ Χάκφορντ, και πρόσθεσε: «Είναι πολύ αγαπημένος και ένας υπέροχος άνθρωπος. Είναι ένα τυχερό κορίτσι και είμαι σίγουρη ότι κι αυτός είναι ένα τυχερό αγόρι».

Προς τιμήν τους, πάντως, πολλοί χρήστες επεσήμαναν ότι το να μπερδεύεις μια γυναίκα 45 ετών με μα 74χρονη δείχνει την πολύ κακή σχέση του Χόλιγουντ με το μεγάλωμα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ