ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαντόνα: Μήνυση από θαυμαστή επειδή οι συναυλίες της ξεκινούν… αργά

Μαντόνα: Μήνυση από θαυμαστή επειδή οι συναυλίες της ξεκινούν… αργά
Davd Mizoeff/PA via AP

Το κοινό της Μαντόνα μεγάλωσε, όπως και η ίδια εξάλλου, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται ότι παραμεγάλωσε. Ένας θαυμαστής της βασίλισσας της ποπ, τη μήνυσε επειδή οι συναυλίες της ξεκινάνε αργά και ο ίδιος πρέπει να ξυπνήσει νωρίς το πρωί…  

Ο Νέιτ Χόλαντερ κατέθεσε μια ανοιχτή μήνυση, στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν και άλλοι ενάγοντες, πιστεύοντας προφανώς ότι κι άλλοι συμμερίζονται τον πόνο του. Ποιος είναι ο πόνος του; Αγόρασε πριν από καιρό τρία εισιτήρια για τη συναυλία της Μαντόνα στις 17 Δεκεμβρίου στο Μαϊάμι, η οποία αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα ξεκινούσε στις 20:30.

Τελικά, το πρόγραμμα δεν βγήκε έτσι ακριβώς και οι υπεύθυνοι της συναυλίας ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσει στις 22:00, εξαγριώνοντας τον Χόλαντερ που όχι μόνο δεν θέλει πλέον να πάει, αλλά αποφάσισε να τιμωρήσει την τραγουδίστρια, καταθέτοντας τη μήνυσή του στις 4 Νοεμβρίου σε δικαστήριο του Μαϊάμι.

«Κάποιοι πρέπει να δουλέψουμε και κάποιοι άλλοι να πάνε σχολείο την επόμενη μέρα, άρα δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε μια συναυλία που τελειώνει στη 1», αναφέρεται στη μήνυση.

Ο Χόλαντερ πλήρωσε 1.024,95 δολάρια για τα εισιτήρια, πράγμα που ίσως τον δικαιολογεί κάπως, και αντιμετωπίζει το όλο θέμα ως ακύρωση συμβολαίου. Πρόσθεσε ότι λόγω της νέας ώρας «του είναι αδύνατο να πουλήσει τα εισιτήρια».

Τέλος, ο ίδιος στη μήνυσή του καταγγέλλει τη Μαντόνα ως κατά συρροή αργοπορημένη, λέγοντας ότι όλες τις οι συναυλίες καθυστερούν να ξεκινήσουν. Η ίδια, πάντως, δεν έχει σχολιάσει το συμβάν

ΔΗΜΟΦΙΛΗ