ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έρχεται ντοκιμαντέρ για την αιώνια διαμάχη Marvel και DC

Έρχεται ντοκιμαντέρ για την αιώνια διαμάχη Marvel και DC

Οι 'Αντονι και Τζόζεφ Ρούσο, οι οποίοι υπήρξαν βασικά μέλη της ομάδας δημιουργικού του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel ετοιμάζουν για τη Quibi ντοκιμαντέρ για τη διάρκειας δεκαετιών διαμάχη μεταξύ Marvel και DC.

Η Quibi, start up συνδρομητικής τηλεόρασης για κινητά που ίδρυσε ο Τζέφρι Κάτζενμπεργκ έδωσε το «πράσινο φως» για τη σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Slugfest», παραγωγής των αδερφών Ρούσο, που σκηνοθέτησαν μεγάλες επιτυχίες της Marvel: «Avengers: Endgame», «Avengers: Infinity War», «Captain America: Winter Soldier» και «Captain America: Civil War».

Το «Slugfest», σύμφωνα με το Variety είναι εμπνευσμένο από το βιβλίο του Ριντ Τάκερ με τίτλο «Slugfest: Inside the Epic, 50-Year Battle between Marvel και DC».

Η σειρά ντοκιμαντέρ θα καταγράφει την εξέλιξη των βιβλίων κόμικς ως νέα αμερικανική μορφή τέχνης, παρακολουθώντας την άνοδο των δύο εταιρειών που έγιναν εκδοτικοί οίκοι κόμικς και κινηματογραφικές υπερδυνάμεις του Χόλιγουντ.

Οι παραγωγοί υπόσχονται ότι το "Slugfest" θα φανερώσει ελάχιστα γνωστές ιστορίες από την ιστορία τόσο της Marvel όσο και της DC και θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους δημιουργούς των πιο γνωστών χαρακτήρων υπερηρώων στον κόσμο.

Ανάμεσα στις καταδύσεις στο παρελθόν θα είναι η ιστορία πίσω από τη χειραψία Superman και Spider-man στο πρώτο επίσημο Marvel-DC crossover comic τη δεκαετία του '70.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ