ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σταρ του Bollywood στοχοποιήθηκε μαζικά για το μπούστο της - Το θεώρησαν ιερόσυλο

Σταρ του Bollywood στοχοποιήθηκε μαζικά για το μπούστο της - Το θεώρησαν ιερόσυλο
AP Photo/Chris O'Meara

Την οργή χιλιάδων χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που αποφάνθηκαν ότι το μπουστάκι που φορούσε σε φωτογραφία ήταν «ιερόσυλο», προκάλεσε η Βάανι Καπούρ, σταρ του Μπόλιγουντ.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του RT, στο συγκεκριμένο μπουστάκι έγραφε «Hare Ram Hare Krishna» (ινδουϊστικό μάντρα- προσευχή), και πολλοί πιστοί ινδουϊστές βρήκαν προσβλητική την επιλογή στη ηθοποιού, γνωστής από ταινίες όπως «Befikre», «War», «Shuddh Desi Romance» και άλλες.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η ίδια γράφει «μην παίρνετε τη ζωή πολύ στα σοβαρά, κανείς δεν βγαίνει ζωντανός».

Ομολογουμένως είναι παράξενο ότι τόσο πολλοί άνθρωποι πρόσεξαν μόνο τη στάμπα πάνω στο μικροσκοπικό ρούχο της ηθοποιού και θεώρησαν μόνο αυτή προκλητική, σε μια χώρα γενικά πολύ συντηρητική όπως είναι η Ινδία.

Αν και η ίδια δεν προέβη σε κάποιο σχόλιο, κατέβασε τη φωτογραφία από τον λογαριασμό της στο Instagram (αν και όχι από το Facebook). Σε κάθε περίπτωση πάντως, το όνομά της έγινε trend στο ινδικό Twitter, και δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν το πώς λειτουργούν τα social media και η βιομηχανία του θεάματος γενικότερα- με «προκλητικά» (ακούσια ή εκούσια) περιστατικά να «ανεβάζουν» στην επικαιρότητα ονόματα (διάσημων ή επίδοξων διάσημων), ειδικά εν όψει κυκλοφορίας ταινιών, μουσικών άλμπουμ κ.λπ. Επίσης, δεν έλειψαν και αυτοί που έσπευσαν να την υπερασπιστούν.

https://www.instagram.com/p/B26Tl8xFS-G
https://www.instagram.com/p/B3bMwGbjuyh

ΔΗΜΟΦΙΛΗ