ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νέο βίντεο κλιπ - υπερπαραγωγή για το «All I Want for Christmas is You»

Νέο βίντεο κλιπ - υπερπαραγωγή για το «All I Want for Christmas is You»
Youtube/Screengrab

Η Mariah Carey φροντίζει να διατηρήσει τη θέση της στην κορυφή των αγαπημένων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, καθώς 25 χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του, γύρισε νέο βίντεο κλιπ για το «All I Want for Christmas is You».

Σύμφωνα με την ίδια, σκοπός της ήταν να «δημιουργηθεί κάτι μοντέρνο αλλά και ταυτοχρόνως κλασικό».

Το βίντεο κλιπ δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη και ήδη μετρά πάνω από τέσσερα εκατομμύρια προβολές, ενώ «τρεντάρει» και στην 33η θέση των τάσεων στο YouTube.

Στο παρελθόν, η Carey έχει δηλώσει πως το τραγούδι αυτό είναι εμπνευσμένο από το γεγονός ότι εκείνη στην παιδική της ηλικία δεν έζησε τα Χριστούγεννα όπως όλα τα άλλα παιδιά:

«Ξεκίνησα και σκεφτόμουν ποια είναι όλα τα πράγματα που σκέφτομαι τα Χριστούγεννα; Φώτα, δώρα, κάλτσες, τζάκια».

«Πάντα αγαπούσα πολύ τα Χριστούγεννα, αλλά μεγάλωσα σχετικά φτωχικά και δεν μπορούσα να τα ζήσω όπως όλα τα άλλα παιδιά», συμπλήρωσε.

«Ήθελα τα Χριστούγεννα να είναι τέλεια, αλλά για πολλούς διαφορετικούς λόγους, δεν πήγαιναν πάντα καλά, καθώς προερχόμουν από μια πολύ δυσλειτουργική οικογένεια», συνέχισε.

«Έτσι, νομίζω ότι όταν έγραψα το τραγουδι, έβαλα μέσα όλη μου την απωθημένη επιθυμία γι αυτή την τέλεια στιγμή που πάντα περίμενα και δεν έζησα ποτέ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ