ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τζέιμς Κάμερον μάς βάζει στον κόσμο του Avatar 2

Ο Τζέιμς Κάμερον μάς βάζει στον κόσμο του Avatar 2
Twitter

Οι πρώτες εικόνες από τα πολυαναμενόμενα σίκουελ του «Avatar» παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο κοινό στη διεθνή έκθεση Consumer Elecrtonics Show στο Λας Βέγκας.

Η έκπληξη ήρθε από τον ίδιο το σκηνοθέτη και των δύο ταινιών, Τζέιμς Κάμερον, ο οποίος παρουσίασε στους φαν του «Avatar» τέσσερα σκίτσα με σχέδια και τοπία από τον μυστικιστικό κόσμο της Pandora. Τα σχέδια απεικονίζουν νέα μέρη του φανταστικού πλανήτη της ταινίας, με φωσφορίζουσες θάλασσες και ακτές, αιωρούμενους βράχους και τους Na'vi να ταξιδεύουν πάνω σε νέα θαλάσσια πλάσματα.

«Στα σίκουελ του #Avatar, δεν θα επιστρέψετε απλώς στην Pandora – θα εξερευνήσετε και νέα μέρη του κόσμου. Δείτε τα νέα concept art κομμάτια ως μια μικρή γεύση σε ό,τι πρόκειται να έρθει», αναφέρεται στο Twitter της ταινίας.

Η αμερικανική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας μάς μεταφέρει στον φανταστικό πλανήτη Pandora, ο οποίος κατοικείται από ανθρωποειδή κυανά πλάσματα που ονομάζονται Na'vi. Για να εξερευνήσουν τη βιόσφαιρα της Πανδώρας, επιστήμονες χρησιμοποιούν υβρίδια ανθρώπων και Na'vi που τα αποκαλούν «Avatars» και τα οποία χειρίζονται άνθρωποι από μακριά. Το «Avatar 2» τοποθετείται χρόνια μετά την πρώτη ταινία και εστιάζει σε μια νέα γενιά χαρακτήρων. Συγκεκριμένα θα δούμε νεαρούς της φυλής Metkayina και τα παιδιά των Jake και Neytiri.

99999

Imdb

Ο Κάμερον δηλώνει σίγουρος ότι το σίκουελ θα καταφέρει να ξεπεράσει το «Avengers: Endgame» και το Avatar θα επιστρέψει στην κορυφή των πιο εμπορικών ταινιών όλων των εποχών.

Τα σίκουελ του «Avatar», πλέον ανήκουν στη Disney μετά από την εξαγορά της Fox. To «Avatar 2» θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου 2021, το «Avatar 3» στις 22 Δεκεμβρίου 2023, το «Avatar 4» στις 19 Δεκεμβρίου 2025 και το «Avatar 5» στις 17 Δεκεμβρίου 2027.

Από τους «παλιούς» του καστ συμμετέχουν οι δύο πρωταγωνιστές Ζόι Σαλντάνα και Σαμ Γουόρθινγκτον ως Νεϊτίρι και Τζέικ Σούλι. Η Σιγκούρνι Γουίβερ επιστρέφει επίσης ως Δόκτωρ Γκρέις Όγκουστιν, αρχηγός του προγράμματος AVTR (avatar). Ωστόσο θα δούμε και αρκετά νέα ονόματα, όπως ο Βιν Ντίζελ και η Κέιτ Γουίνσλετ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ