ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ιρίνα Σάικ για τον Μπράντλεϊ Κούπερ: «Είμαστε τυχεροί που μοιραστήκαμε τόσο πολλά»

Ιρίνα Σάικ για τον Μπράντλεϊ Κούπερ: «Είμαστε τυχεροί που μοιραστήκαμε τόσο πολλά»
Charles Sykes/Invision/AP

Η Ιρίνα Σάικ για πρώτη φορά άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για το χωρισμό της από τον Μπράντλεϊ Κούπερ. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική Vogue η 34χρονη καλλονή από τη Ρωσία μίλησε για την τετράχρονη σχέση της με τον πατέρα της κόρης της αλλά και πώς είναι τώρα η ζωή της χωρίς εκείνον στο πλευρό της.

«Νομίζω ότι σε όλες τις σχέσεις -είναι άλλωστε στη φύση του ανθρώπου – φέρνουμε όλοι τον καλύτερό μας και το χειρότερό μας εαυτό. Δύο καλοί άνθρωποι δεν σημαίνει πως θα γίνουν και το τέλειο ζευγάρι», λέει η Σάικ. «Αισθάνομαι πολύ τυχερή που με τον Μπράντλεϊ γνωριστήκαμε και μοιραστήκαμε τόσα πολλά. Η ζωή χωρίς εκείνον είναι πλέον σε νέα βάση», συμπληρώνει.

Στη σπάνια εξομολόγησή του το μοντέλο παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ότι κάποιες μέρες είναι πιο δύσκολες από κάποιες άλλες ειδικά αν είσαι ανύπαντρη μητέρα. «Είναι δύσκολο να ισορροπήσεις τους ρόλους της ανύπαντρης μητέρας και της σκληρά εργαζόμενης γυναίκας. Πιστέψτε με είναι κάποιες μέρες που ξυπνάω το πρωί και λέω: “Ω, Θεέ μου, δεν ξέρω τι να κάνω και καταρρέω”».

https://www.instagram.com/p/B71KvcnFXc8


Τον Ιούνιο του 2019 το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους
και από τότε προτεραιότητά τους είναι η ευτυχία της μοναχοκόρης τους. Οι δύο τους άρχισαν να βγαίνουν την άνοιξη του 2015.

Η Ιρίνα Σάικ σε πρόσφατη συνέντευξή της στο βρετανικό Glamour είχε μιλήσει και για την έκθεση στα social media: «Έχω πολλούς φίλους που μοιράζονται και εκθέτουν την προσωπική τους ζωή στα social media και το Instagram και πραγματικά τους θαυμάζω που το κάνουν αλλά εγώ νομίζω πως είναι καθαρά θέμα επιλογής. Και επειδή εγώ ανεβάζω υλικό λόγω δουλειάς θέλω η προσωπική μου ζωή να είναι πιο ήρεμη. Για αυτό άλλωστε και λέγεται προσωπική, είναι κάτι που αφορά εσένα και την οικογένειά σου και είμαι χαρούμενη για αυτό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ